The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίντιλαντ εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης: προγνωστικά για στοίχημα

Мидтъюлланн-Селтик-28.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021, 8:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα MCH

Μέχρι τον κύριο γύρο του Champions League θα υπάρξουν ακόμη 2 πλήρεις προκριματικοί γύροι πριν. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά ζευγάρια στα οποία, όποιος και αποκλειστεί, θα είναι κρίμα. Θα είναι λοιπόν έτσι με τους Μίντιλαντ και Σέλτικ Γλασκώβης. Ποιος θα μετακομίσει στο χαμηλότερο τουρνουά τώρα, Δανοί ή Σκωτσέζοι;

Η  Μίντιλαντ είναι πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα

Οι «λύκοι» την περασμένη σεζόν κατάφεραν να περάσουν 3 προκριματικούς γύρους. Απέκλεισαν σταδιακά τους Ludogorets, Γιανγκ Μπόιζ (έπαιξαν από 1 αγώνα με κάθε μία), καθώς και την Σλάβια Πράγας. Ναι, στο κουαρτέτο πήραν την 4η θέση, αλλά οι αντίπαλοι ήταν οι ισχυρότεροι, Άγιαξ με Αταλάντα και Λίβερπουλ, και μάλιστα σημείωσαν ισοπαλίες με τους Βρετανούς και τους Ιταλούς. Τώρα η Μίντιλαντ τρέχει ήδη ως αντιπρόεδρος, κι όχι κάτοχος του «χρυσού». Και, ως συνήθως, η κλήρωση είναι πιο δύσκολη εδώ. Αλλά οι Δανοί ξεκίνησαν καλά και εκεί, αν και πριν από αυτό είχαν επιβραδύνει στην εγχώρια αρένα, έχοντας καταφέρει να χάσουν από την Οντένσε. Αλλά από τη Γλασκόβη έφεραν ισοπαλία. Αν και τώρα δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ 0-0 και 1-1.

Η Σέλτικ Γλασκώβης δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με αυτοπεποίθηση νέα εποχή

Η ομάδα δεν μπόρεσε να συνεχίσει την κυριαρχία της, οι Rangers κατάφεραν επιτέλους να ανακτήσουν τον τίτλο. Και στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό οι «γαλάζιοι» ήταν σε θέση να δείξει ισχυρότερα αποτελέσματα από τον γείτονα και τον κύριο εχθρό τους. Ο Ante Postekoglu κλήθηκε να διορθώσει την κατάσταση και η υποδοχή της Μίντιλαντ ήταν το επίσημο ντεμπούτο για τον Αυστραλό τεχνικό. Αποδείχθηκε πολύ χειρότερο από ό, τι θα ήθελαν. Όλα θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα: στο πρώτο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα κυριάρχησαν και ο Abada άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό. Αλλά πολύ γρήγορα ο Beaton πήρε τη 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά. Αν και ο Dreyer εξισώνει τα lineup ήδη στο 56ο λεπτό, λαμβάνοντας επίσης δεύτερη προειδοποίηση. Όμως, περίεργα, σε 10 με 10 μορφή οι Δανοί μπόρεσαν να σημειώσουν το γκολ σε απάντηση εκτός έδρας. Είναι απίθανο ότι μετά από αυτό οι παίκτες έφυγαν από το γήπεδο σε καλή διάθεση. Προηγούμενοι αγώνες

Η Μίντιλαντ δεν έχει παίξει ποτέ με τη Σέλτικ. Αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι το 2019 ένας άλλος εκπρόσωπος της Γλασκόβης, Rangers, νίκησε τους Δανούς δύο φορές με συνολικό σκορ 7-2.

Πρόβλεψη

Εάν οι Δανοί κατάφεραν να σημειώσουν ισοπαλία εκτός έδρας, τότε εντός έδρας θα πρέπει να πετύχουν περισσότερα. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Μίντζιλαντ με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *