The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Σπέτσια: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Специя-17.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει στο θρυλικό San Siro μόνο τη Δευτέρα. Το θέμα είναι ότι η Μίλαν έπαιξε στο κύπελλο μόλις την Πέμπτη, οπότε του δίνουν μια μέρα ξεκούρασης πριν τον αγώνα με τη Σπέτσια. Θα μπορέσει ο Ιμπραΐμοβιτς και η παρέα του να παρατείνουν το νικηφόρο σερί τους φιλοξενώντας μια ομάδα με κίνητρο τον αγώνα για επιβίωση;

Η Μίλαν πρέπει να περιμένει να κάνουν λάθος οι γείτονες

Οι Rossoneri στην ουσία αυτή τη σεζόν λίγο πολύ επαναλαμβάνουν το σενάριο του παρελθόντος. Τότε όμως, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι έπαιξαν στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τώρα ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σε αυτό οι Ιταλοί άφησαν ακόμη και την Πόρτο να περάσει μπροστά, τερματίζοντας τέταρτοι στον όμιλο. Αλλά, το πιο σημαντικό, στο Calcio, η εικόνα είναι περίπου ίδια με πριν από ένα χρόνο: μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα, οι «ερυθρόμαυροι» κατέβασαν ρυθμούς και επέτρεψαν την Ίντερ να προηγηθεί τον χειμώνα. Φυσικά, υπάρχει η επιθυμία να δείξουν ότι τα λάθη λήφθηκαν υπόψη. Οι Νερατζούρι δεν επιτρέπεται να ξεφύγουν, έχοντας ήδη τρεις συνεχόμενες νίκες. Ήδη τον Ιανουάριο σκόραραν από 3 γκολ όχι μόνο στη Βενέτσια, αλλά και στη Ρόμα.

Η Σπέτσια μπόρεσε να συγκεντρωθεί σε μια καθοριστική στιγμή

Οι «αετοί» έκαναν το ντεμπούτο τους στη Serie A την περασμένη σεζόν και είχαν αρκετά επιτυχημένη εμφάνιση. Πόσοι όμως από αυτούς τους νεοφερμένους πέφτουν στον 2ο χρόνο της παραμονής τους στην ελίτ; Επιπλέον, το έργο άφησε ένας επιτυχημένος προπονητής, ο Vincenzo Italiano, και αρκετοί παίκτες. Τώρα ο σύλλογος δυσκολεύεται πραγματικά, έχει μόλις 19 βαθμούς σε 21 ματς που παίχτηκαν, με τέτοια στατιστικά, φυσικά, δεν μπορεί να είναι κανείς απόλυτα ήρεμος. Αλλά τώρα οι παίκτες του Τιάγκο Μότα μπόρεσαν να ξεφύγουν κατά 6 βαθμούς από τον καλύτερο από τους τρεις πρώτους αουτσάιντερ. Κερδίζει δυναμικά βαθμούς και στους τελευταίους γύρους. Από τα 4 τελευταία ματς έχασαν μόνο 1, με τη Βερόνα. Και, το πιο σημαντικό, πριν από τα Χριστούγεννα η ομάδα κατάφερε να κερδίσει ελάχιστα τη Νάπολι στο γήπεδο της. Ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο αυτό το κόλπο επαναλήφθηκε στην έδρα της Τζένοα. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Κοβαλένκο βοήθησε στη νίκη κόντρα στην ομάδα του Σεφτσένκο, ωστόσο, ο Ουκρανός μπήκε ως αλλαγή.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2021, η Σπέτσια κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Μίλαν με σκορ 2-0. Αλλά στους υπόλοιπους 3 αγώνες, οι Rossoneri κέρδισαν με αρκετή σιγουριά, συμπεριλαμβανομένης της εκδίκησης τον Σεπτέμβριο.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν είναι φυσικά το φαβορί και πρέπει να το αποδείξει. Αλλά χωρίς την Κάσι, θα είναι δύσκολο και υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να χάσει γκολ. Θα ποντάρουμε στην έκβαση του αγώνα «over 2,5» (με απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *