The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ουντινέζε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Аталанта-15.05_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Μίλαν κατέκτησε το πολυαναμενόμενο Scudetto την περασμένη σεζόν. Και τώρα είναι οι «κοκκινόμαυροι» που ξεκινούν μια νέα κλήρωση στη Serie A. Η Ουντινέζε, μια δυνατή μεσαία ομάδα της κατηγορίας, έρχεται να τους επισκεφτεί. Θα καταφέρουν να τους αντιμετωπίσουν; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει μια λεπτομερή πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 13 Αυγούστου 2022.

Η Μίλαν θα προσπαθήσει να πάρει θέση στην κορυφή

Οι «ροσονέρι» αναδείχθηκαν ξανά πρωταθλητές Ιταλίας. Εντελώς απροσδόκητα, ο Stefano Pioli, που κάποτε ήταν μόνο προσωρινός, τους οδήγησε στον θρίαμβο. Ήθελαν πολύ να δουν τον Ralph Rangnick στο San Siro, είναι πραγματικά τυχερό που όλα τελείωσαν έτσι. Ό,τι δεν κατάφεραν το 2020/2021, πέτυχαν στην επόμενη κλήρωση. Από αυτή την προσπάθεια, ο τίτλος δεν δόθηκε σε κανέναν, αν και η σεζόν δεν ήταν εύκολη. Τώρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα δείξει τώρα η καινούρια τροπαιούχος, χωρίς τον Cassie αλλά με τον De Ketelare, που αγοράστηκε την περασμένη εβδομάδα και με τον καλεσμένο Divock Origi από τη Λίβερπουλ. Έγινε όμως πιο δυνατή η ομάδα μετά από αυτό;

Η Ουντινέζε παραμένει στη μέση του ιταλικού ποδοσφαίρου

Οι «ζέβρες» είχαν μια αρκετά τυπική σεζόν. Την ίδια στιγμή, όταν άρχισαν να εμφανίζονται σημάδια ύφεσης, ο τεχνικός, Luca Gotti, απολύθηκε στο Friuli, παρά τα προηγούμενα κατορθώματα. Ήδη ο Gabrielle Cioffi στον ρόλο του προσωρινού σημείωσε αρκετά καλό αποτέλεσμα με τη μορφή των 47 βαθμών και τη 12η θέση. Και πριν από το νέο ξεκίνημα, εμφανίστηκε ήδη ένας άλλος προπονητής, ο Αντρέα Σότιλ, καλός ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, που έπαιξε στην Ουντινέζε στο γύρισμα του αιώνα και μάλιστα βοήθησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ιντερτότο. Τώρα είναι ήδη 48 και έχει αρκετή εμπειρία ως τεχνικός, ωστόσο, δεν υπάρχει ιδιαίτερη επιτυχία με συχνές αλλαγές συλλόγου. Στο Friuli ο ειδικός επέστρεψε μετά από ενάμιση χρόνο εργασίας στο Ascoli και, παρεμπιπτόντως, έδειξε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Για να δούμε τι θα δείξουν οι «ζέβρες», που μέσα στο καλοκαίρι άλλαξαν σοβαρά τη σύνθεση για άλλη μια φορά; Σημειώστε την απόκτηση του Bijola από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ουντινέζε έχει κερδίσει μόνο μία φορά στους τελευταίους δέκα αγώνες, το 2019. Αλλά ταυτόχρονα, και οι 3 τελευταίες συναντήσεις έληξαν ισόπαλες, όλες 1-1. Αλλά και αυτό δεν εμπόδισε τη Μίλαν να κερδίσει το Scudetto!

Πρόβλεψη

Η Μίλαν παίζει εντός έδρας, με έναν αρκετά βολικό αντίπαλο. Αξίζει, λοιπόν, να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο στοίχημα όπως η νίκη των «κοκκινόμαυρων» με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *