The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Lazio-31.01

Κύπελλο Ιταλίας

Σαν Σίρο, Μιλάνο

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός αγώνας του Ιταλικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, όπου η Μίλαν θα φιλοξενήσει το ρωμαϊκό σύλλογο Λάτσιο. Πριν από 3 ημέρες οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους, μόνο στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος, σε αυτή τη συνάντηση η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο κέρδισε με σκορ 2:1. Τώρα οι Ρωμαίοι έχουν ωραία ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για την ήττα εκείνη.

Σημείωσαν πρόοδο

Το 2018 η Μίλαν έπαιξε τρεις αγώνες, κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές. Πρώτα οι “ερυθρόμαυροι” στην έδρα τους νίκησαν ελάχιστα την Κροτόνε με σκορ 1:0, μετά από αυτό εκτός έδρας κέρδισαν την ομάδα Κάλιαρι της Σαρδηνίας με σκορ 2:1, παρόλο που έχαναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι “διάβολοι” υπερίσχυσαν τη Λάτσιο.

Ομάδα των κυπέλλων

Η Λάτσιο το 2018 φαίνεται πολύ καλή, κατάφερε να νικήσει την ΣΠΑΛ, Κιέβο και Ουντινέζε, σημειώνοντας 13 γκολ στους αντιπάλους, αλλά έχασε από τη Μίλαν με σκορ 1:2. Την παραμονή του επερχόμενου παιχνιδιού είναι πολύ σημαντικό αν θα καταφέρει να ανακάμψει από τραυματισμό ο καλύτερος σκόρερ της ρωμαϊκής ομάδας Τσίρο Ιμόμπιλε; Στη συνάντηση στο Μιλάνο ο Τσίρο δεν έπαιξε, γι’ αυτό η ομάδα του είχε προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας του κυπέλλου θα είναι διαφορετικός από το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η Λάτσιο παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν και πάλι υπάρχει φαβορί στον αγώνα ενάντια στους Ρωμαϊκούς “αετούς”, αλλά αυτή τη φορά οι παίκτες του Φίλιππο Ιντζάγκι θα κάνουν το καλύτερό τους για να μην χάσουν. Το Κύπελλο Ιταλίας δεν είναι ένας άδειος ήχος για τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους, οι “αετοί” έχουν καλές πιθανότητες να κερδίσουν το δεύτερο σημαντικότερο τρόπαιο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους Ρωμαίους έχει πολλές πιθανότητες να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λάτσιο δεν θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *