The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Ювентус-06.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας                                                               

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο San Siro

Ο κεντρικός αγώνας του δέκατου έκτου γύρου της Serie A μεταξύ Μίλαν και Γιουβέντους θα πραγματοποιηθεί την επερχόμενη Τετάρτη.

Μίλαν

Ο βασικός αποτυχών των τελευταίων ετών, Μίλαν, ηγείται απροσδόκητα στην κατάταξη με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:16. Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με την Πάρμα (2:2) και την Τζένοα (2:2) οι ροσονέρι επέστρεψαν ξανά στο νικηφόρο μονοπάτι, νικώντας 2:1 τη Σασουόλο, 3:2 Λάτσιο και 2:0 Μπενεβέντο.

Γιουβέντους

Πέμπτη θέση, 27 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 29:14 – η νυν πρωταθλήτρια της Λίγκας Γιουβέντους δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη στις προσδοκίες που τις ανατέθηκαν. Τον περασμένο μήνα η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε νίκες 3:1 επί της Τζένοα, 4:0 επί της Πάρμα και 4:1 επί της Ουντινέζε, σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Αταλάντα και έχασε 0:3 από τη Φιορεντίνα από κάθε άποψη.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετική επίθεση, αλλά δεν έχουν τόσο πολλούς αγώνες που να τελειώνουν στο μηδέν. Πιστεύω στον επερχόμενο αγώνα Μίλαν και Γιουβέντους θα ανταλλάξουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *