The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Атлетико-28.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 28 Σεπτεμβρίου, στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Μίλαν έχει ενδιαφέρουσα εμφάνιση

Η Μίλαν είχε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν στη Serie A, έχοντας κερδίσει 5 από έξι αγώνες και σημειώνοντας ισοπαλία σε έναν ακόμη, που της επιτρέπει να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφαία Νάπολι. Στο Champions League οι «ερυθρόμαυροι» ξεκίνησαν με εκτός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ με σκορ 2:3, αν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν προβάδισμα. Θα είναι δύσκολο για τη Μίλαν να βγει από έναν τόσο δυνατό όμιλο, αλλά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση τώρα, οπότε όλα είναι πιθανά. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος ο σύλλογος νίκησε τη Σπέτσια εκτός έδρας 2:1. Το μόνο που στενοχωρεί είναι ο μεγάλος αριθμός απωλειών προσωπικού, έξι παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων τόσο σημαντικών παικτών όπως ο Κιερ και ο Ιμπραΐμοβιτς.

Βαρετοί οι «στρωματάδες»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αλλάζει το στυλ της, παίζοντας όσο το δυνατόν πιο βαρετά και ρεαλιστικά. Στον τελευταίο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν οι «στρωματάδες» σημείωσαν την πρώτη τους ήττα τη σεζόν, χάνοντας απροσδόκητα από την Αλαβές εκτός έδρας 0:1. Προς το παρόν οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκονται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στον πρώτο γύρο του Champions League η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας την Πόρτο 0:0. Ο Λεμάρ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον επερχόμενο αγώνα, έχει τραυματιστεί, ενώ ο Σάβιτς έχει αποβολή.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, στους 16 του Champions League το 2014. Τότε η Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε με αυτοπεποίθηση, κερδίζοντας 1:0 εκτός έδρας και στη συνέχεια 4:1 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Ουσιαστικά δεν υπάρχει φαβορί της συνάντησης εδώ, αν και αρχικά οι φιλοξενούμενο είχαν ένα μικρό πλεονέκτημα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουν τη Μίλαν, η οποία κερδίζει εύκολα το θάρρος. Δεν περιμένουμε αποτελεσματικό ποδοσφαιρικό, οι «στρωματάδες» σίγουρα θα «στεγνώσει» το παιχνίδι. Θεωρούμε ότι το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ θα λειτουργήσει καλά εδώ (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *