The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Аталанта-15.05_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Serie A θα φτάσει σύντομα στο τέλος της. Μέχρι στιγμής όμως είναι ξεκάθαρη μόνο η πόλη στην οποία θα πάει ο τίτλος. Θα μπορέσει όμως η Μίλαν να κερδίσει το Scudetto από τη γειτόνισσά της, την Ίντερ; Το προτελευταίο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση για τους «ερυθρόμαυρους» θα είναι ο αγώνας με μια άλλη εκπρόσωπο της περιοχής, την Αταλάντα. Θα καταφέρουν ο Malinovsky, ο Miranchuk και η παρέα να σταματήσουν το φαβορί; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην πρόβλεψη από ειδικούς για τον πιο σημαντικό αγώνα στις 15 Μαΐου 2022.

Η Μίλαν είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία

Οι «ερυθρόμαυροι», υπό τον Στέφανο Πιόλι, ο οποίος μάλλον απροσδόκητα έγινε προπονητής εδώ και αρχικά θεωρήθηκε ως προσωρινός, έχουν βελτιωθεί αισθητά. Ήδη στην τελευταία κλήρωση της Serie A, προηγούνταν για αρκετό καιρό, αλλά τελικά ικανοποιηθήκαν με τη 2η θέση. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψουν τελικά στο Champions League, όπου, ωστόσο, οι ήταν μόλις 4οι, χάνοντας όχι μόνο από τη Λίβερπουλ και την Ατλέτικο, αλλά και από την Πόρτο. Αλλά εστιάζοντας στην εγχώρια αρένα, οι Ροσονέρι μπόρεσαν να γίνουν ηγέτης εκεί. Υπήρχαν αστοχίες και, για παράδειγμα, πολύ πρόσφατα σημειώθηκαν 0-3 με την Ίντερ, ωστόσο, στο κύπελλο. Πριν από αυτό, είχε 0-0 εντός του Calcio σερί με Μπολόνια και Τορίνο. Αλλά οι «μαύρο-μπλε» δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν, αφού κατάφεραν να μην κερδίσουν τους παίκτες του Μιχαΐλοβιτς. Ενώ η Μίλαν, έχοντας συγκεντρωθεί, σημείωσε νίκες επί Λάτσιο, Φιορεντίνα και Βερόνα, διατηρώντας ένα ελάχιστο, αλλά χάντικαπ. Ωστόσο, πρέπει ακόμα να το φέρετε στο λογικό τέλος, κάνοντας τα τελευταία 2 βήματα. Το επερχόμενο παιχνίδι φαίνεται πιο περίπλοκο.

Η Αταλάντα ξύπνησε, αλλά μπορεί να έγινε πολύ αργά

Οι «Μπεργαμάσκοι» έχουν διδάξει το κοινό ότι είναι σταθεροί στην τετράδα των αρχηγών. Και αυτό, φυσικά, είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς στο Μπέργκαμο ενός έμπειρου και ταλαντούχου τεχνικό, του Γκασπερίνι. Όμως πιστεύεται ότι ο Τζιαν Πιέρο βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα της αποχώρησης, αν και διαβεβαιώνει ότι είναι έτοιμος να μείνει. Στην τρέχουσα κλήρωση του Calcio οι παίκτες του απέτυχαν, αν συγκρίνουμε με τις προηγούμενες σεζόν. Υπάρχει κίνδυνος να μείνουν τελείως χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα, αυτό παρά το γεγονός ότι τερμάτισαν νωρίτερα και μπήκαν στην πρώτη τριάδα. Λίγο-πολύ ζωντανεύουν τώρα: 4 αήττητοι αγώνες με 3-1 με τη Σπέτσια την Κυριακή, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μίλαν βγήκε νικήτρια και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις. Επιπλέον, τόσο τον Μάιο όσο και τον Δεκέμβριο, ο σύλλογος κέρδισε στο γήπεδο της Αταλάντα.

Πρόβλεψη

Το δικαίωμα στο τίτλο στο πρωτάθλημα πρέπει να αποδειχθεί και αυτό είναι το τελευταίο σοβαρό τεστ για τη Μίλαν. Η Αταλάντα δεν είναι στο απόγειό της, αν και έχει κίνητρο. Ποντάρουμε στη νίκη των Ροσονέρι με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *