The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Аталанта-23.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Το Ιταλικό Πρωτάθλημα επιστρέφει την Παρασκευή. Και ήδη το Σάββατο θα παίξει η Αταλάντα, η οποία μόνο την Τετάρτη είχε τον αναβληθέντα αγώνα με την Ουντινέζε. Επιπλέον, η ομάδα των Malinovsky και Miranchuk θα έχει ένα ταξίδι στο γειτονικό Μιλάνο, σε μονομαχία με την ομώνυμη ομάδα.

Η Μίλαν συνεχίζει να δείχνει νοοτροπία πρωταθλητή

Οι «ερυθρόμαυροι» περνούν τώρα από ένα δύσκολο τμήμα. Ταυτόχρονα, αρρώστησαν οι αρχηγοί της ομάδας όπως ο Teo Hernandez, ο Chalhanoglu και ο Rebich, καθώς και ο Krunich, που συχνά εμφανίζεται στο γήπεδο. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο Ιμπραήμοβιτς είναι σε εξαιρετική φόρμα, ήταν το διπλό του Ζλάταν που επέτρεψε στην ομάδα να κερδίσει άλλη μία νίκη τη Δευτέρα, τώρα επί της Κάλιαρι εκτός έδρας. Αυτή είναι η 5η νίκη στους τελευταίους 6 γύρους για τους ροσονέρι, έχασαν μόνο από τη Γιουβέντους. Επιπλέον, η ήττα από την «Γηραιά Κυρία» ήταν η πρώτη από τον Μάρτιο. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παίκτες του Stefano Pioli ηγούνται της κατάταξη. Και η εμφάνιση του Μάριο Μάντζουκιτς επεκτείνει σοβαρά την δήλωση της ομάδας. Αλλά δύσκολα να πιστέψει κανείς ότι ο Κροάτης, ο οποίος δεν έχει παίξει καλά-καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο για το νέο του κλαμπ.

Η Αταλάντα προσπαθεί να διατηρήσει το επίπεδο και χωρίς τον Alejandro Gomez

Οι «Μπεργκαμάσκι» τα τελευταία χρόνια έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Φυσικά, σ’ αυτό συνέβαλε και ο «Πάπου» που ήταν ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας. Ωστόσο, ο Gasperini ήταν ο αρχιτέκτονας, ο δημιουργός, και όταν η Αργεντινή τσακώθηκε με τον Gian Piero, στο Μπέργκαμο, αναμενόμενα, επέλεξαν την πλευρά του προπονητή. Και μέχρι στιγμής όλα μοιάζουν ότι η «Θεά» αντιμετωπίζει την πρόκληση με τη μορφή παιχνιδιού χωρίς τον αρχηγό της καλά. Φυσικά, την πατάει καμιά φορά, σημείωσε ισοπαλία με τη Τζένοα, αλλά γενικά η Αταλάντα έχει πάρα πολλά γκολ και πάλι και, επομένως, νίκες. Τώρα ο Muriel είναι πιο πιθανό να είναι μεταξύ των πρώτων εκτελεστών και ο Ίλιτς, που ανέβασε τον ρυθμό στην ώρα του.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον τελευταίο καιρό η Αταλάντα τα πάει καλύτερα. Η ομάδα του Μπέργκαμο έχασε μόνο 1 αγώνα στα 10 τελευταία με 4 νίκες. Την περασμένη σεζόν οι «Μπεργκαμάσκι» νίκησαν τους ροσονέρι εντός έδρας, ενώ στο San Siro ήταν ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Φυσικά, ο Μίλαν θα παίξει εντός έδρας για να κερδίσει. Αλλά και η Αταλάντα δεν θα παραιτηθεί τους βαθμούς τόσο εύκολα, επιβάλλοντας αγώνα. Η συνάντηση θα πρέπει να γίνει θεαματική, διαλέγουμε το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,86.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *