The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-РеалМадрид-07.08b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Επιτέλους θα δούμε και το Τσάμπιονς Λιγκ, ιδιαίτερο ενδιαφέρων των οπαδών προκαλεί η μάχη μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Θα μπορέσει η Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει come back;

Οι «πολίτες» χρειάζονται πραγματικά αυτό το τρόπαιο

Οι θαυμαστές είναι συνηθισμένοι στην εικόνα ότι η Μάντσεστερ Σίτι διαλύει τους αντιπάλους ανεξάρτητα από το κύρος του τουρνουά. Αυτή η σεζόν δεν ήταν η πιο «καρποφόρα» όσον αφορά τα τρόπαια, μόνο το Σούπερ Καπ της Αγγλίας και το Λιγκ Καπ. Στην Πρέμιερ Λιγκ τα αγόρια του Γκουαρδιόλα έχασαν από τη Λίβερπουλ, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, ήταν άτυχοι και στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου οι «πολίτες» έχασαν στους ημιτελικούς από την Άρσεναλ. Σε σύγκριση με την εκδοχή της της περασμένης σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο ευάλωτη, υπήρξαν κιόλας και ήττες από τη Νόριτς 3:2, σ’ αυτό ο Γκουαρδιόλα απαντά ότι είμαστε όλοι άνθρωποι. Εάν η Μάντσεστερ Σίτι για πρώτη φορά στην ιστορία δεν κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε η σεζόν θα θεωρείται αποτυχία. Στους «πόλεις» θα χάσουν τον αγώνα ο Aguero λόγω τραυματισμού και ο Mendy, ο οποίος έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες.

Θα είναι δύσκολο για Ρεάλ Μαδρίτης

Ο σύλλογος της Μαδρίτης έχει επίσης φήμη ως ομάδα που πρέπει να αγωνιστεί για όλα τα τρόπαια. Αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι τόσο απαραίτητο για «μαρέγκες», έχουν πολλά απ’ αυτά τα τρόπαια. Πολύ πιο σημαντική ήταν η νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου η Ρεάλ πέτυχε, προσπερνώντας την Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν είχαν μια φανταστική σειρά νικών και για τον τελευταίο γύρο έβγαιναν ως πρωταθλητές πια. Ο Μπέιλ, ο Ντίαζ και ο Ράμος σίγουρα δεν θα παίξουν για τις «μαρέγκες», ο τελευταίος έλαβε κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι. Επίσης αμφισβητήσιμη είναι η συμμετοχή του Azar και του Marcelo.

Στην πρώτη μάχη των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ οι «πολίτες» νίκησαν για πρώτη φορά το βασιλικό κλαμπ με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Αυτή είναι μία από τις λίγες φορές που η Ρεάλ Μαδρίτης καταγράφεται στα αουτσάιντερ της συνάντησης. Η πιθανότητα να περάσει στον επόμενο γύρο είναι όντως πολύ μικρή. Οι «μαρέγκες» πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ για να έχουν ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο βασικός παράγοντας, θεωρούμε την απουσία του Σέρχιο Ράμος, χωρίς τον ηγέτη της θα είναι δύσκολο για τη Ρεάλ σωματικά και ψυχικά. Δεν περιμένουν τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ από τους Μαδριλένιους, έχουν ήδη ευχαριστήσει τους οπαδούς με τη νίκη στην Πριμέρα. Στοιχηματίζουμε εδώ στη σαφή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *