The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Γουλβς: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерСити-Арсенал-27.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 4:00 μ.μ.
Etihad Stadium
Πίσω είναι ουσιαστικά η μισή σεζόν της Premier League Αγγλίας. Και είναι ξεκάθαρο ότι εδώ η ίντριγκα για το τίτλο του πρωταθλήματος καταλήγει στο ασυνήθιστο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι για την Άρσεναλ. Από αυτή την άποψη, οι «πολίτες» δεν μπορούν να χάσουν βαθμούς την Κυριακή με τη Γουλβς, αλλά θα μπορέσει ο Γκουαρδιόλα να τα βγάλει πέρα με τον Λοπετέγκι χωρίς κανένα πρόβλημα; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου συνέταξαν τη δική τους εκδοχή για την πρόγνωση του αγώνα στις 22 Ιανουαρίου 2023.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι ιδιαίτερα καλή στο να καλύψει τη διαφορά
Οι «πολίτες», φαίνεται, αποκοιμήθηκαν. Κατά κάποιο τρόπο, το σκεπτικό τους μπορεί να εξηγηθεί. Μακράν η ισχυρότερη ομάδα στην Αγγλία, απόκτησε το καλοκαίρι τον Χάαλαντ, ο οποίος έβαζε γκολ με το κιλό, ακόμη πιο ενεργά από ό,τι αναμενόταν. Τι αμφιβολίες υπήρχαν ότι ο αιώνιος χαμένος, η Άρσεναλ, θα ξεπεραστεί «σε απόσταση» στο τέλος; Αλλά ακόμα και μετά από τη παύση του χειμώνα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα αύξησαν μόνο τη διαφορά. Κατάφεραν να μην κερδίσουν την αδύναμη Έβερτον, καθώς έχασαν στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και άνοιξαν το σκορ και στις δύο περιπτώσεις. Επιπλέον, το φαβορί στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ αποκλείστηκε από τη Σαουθάμπτον που παίζει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα. Άφησαν τη Τότεναμ να σκοράρει δύο φορές στο 1ο ημίχρονο. Στη συνέχεια όμως κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 4:2.
Η Γουλβς σαφώς δεν βλέπει την κατάστασή της ως απελπιστική
Οι «λύκοι» «γιόρτασαν» τα Χριστούγεννα στην τελευταία θέση. Μετά από μια σχετικά καλή περσινή σεζόν, ξεκίνησαν άσχημα τη νέα και η απόλυση του Μπρούνο Λάγε, σε συνδυασμό με την πολύωρη πειθώ του Λοπετέγκι να δεχτεί τη θέση του, έκαναν την κατάσταση να μοιάζει με αδιέξοδο. Επιπλέον, ο Γιούλεν, έχοντας φτάσει τον Νοέμβριο, κέρδισε μόνο τη Λιντς στο Λιγκ Καπ στην αρχή, συνεχίζοντας να χάνει στο πρωτάθλημα. Όμως ο Ισπανός κατάφερε τέλεια το παρατεταμένο διάλειμμα. Αμέσως μετά το διάλλειμα κατάφεραν να κερδίσουν τον άμεσο ανταγωνιστή, την Έβερτον. Στη συνέχεια οι Γουλβς μοιράστηκαν βαθμούς με την Άστον Βίλα και πέτυχαν τα μέγιστα με μια άλλη αντίπαλο, τη Γουέστ Χαμ. Πάλεψαν στο κύπελλο: έπρεπε να νικήσουν τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Στη συνέχεια όμως έχασαν αυτή την εβδομάδα εντός έδρας με 0:1.
Προηγούμενοι αγώνες
Τον τελευταίο καιρό δεν γίνεται μάχη: η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 5 συνεχόμενες φορές τη Γουλβς. Συμπεριλαμβανομένης της συντριπτικής νίκης 3:0 στο Molineux τον Σεπτέμβριο.
Πρόβλεψη
Η Σίτι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα να το επιβεβαιώσει. Ας σταματήσουμε στο «over 3,0 γκολ» με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *