The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-Эвертон-21.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η νυν πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει τη φιλόδοξη Έβερτον στον επόμενο αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής της Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν ξεκίνησε αυτή τη σεζόν με τη μέγιστη ταχύτητα. Τώρα είναι δεύτερη με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:6. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε περιπτώσεις, οι «πολίτες» επικράτησαν της Μπέρνλι (2:0), της Μπράιτον (4:1) και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2:0), σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη Λίβερπουλ και έχασαν εντυπωσιακά 0:2 από την Κρίσταλ. Πάλας.

Έβερτον

Πέντε συνεχόμενες αστοχίες σε αναμετρήσεις με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:1), Γουέστ Χαμ (0:1), Γουότφορντ (2:5), Γουλβς (1:2) και Τότεναμ (0:0) επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την τρέχουσα κατάσταση της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ. Συνολικά τα «ζαχαρωτά» κέρδισαν 15 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 16:16, που αντιστοιχεί στη τρέχουσα ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Μάντσεστερ Σίτι θα αποδείξει ήρεμα την ανωτερότητά της στην κατηγορία. Όμως, οι «πολίτες» δεν θα νικήσουν συντριπτικά, αφού θα εξοικονομήσουν ενέργεια πριν από ένα πιο σημαντικό παιχνίδι στο Champions League. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη Μάντσεστερ Σίτι και το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *