The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-ПСЖ-02.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος  Η – 5η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Ο 5ος γύρος του Champions League θα συνεχιστεί την Τετάρτη. Ένα από τα κύρια γεγονότα της βραδιάς, σύμφωνα με πολλούς, θα είναι η αναμέτρηση στο Old Trafford, όπου θα παίξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ΠΣΖ. Δεδομένου ότι το κουαρτέτο έχει και την ΡΜ Λειψίας, πρέπει να κερδίσουν. Ποιος θα είναι σε θέση να το κάνει αυτό;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε

Οι «κόκκινοι διάβολοι» γενικά σκοντάφτουν πολύ στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα είναι πολύ μακριά από εκεί που τελείωσαν το καλοκαίρι, κάτι που τους βοήθησε να επιστρέψει στο Champions League. Ωστόσο, οι ανταγωνιστές δεν είναι επίσης τέλειοι, από τη Λίβερπουλ έως τη Σίτι, οπότε μερικοί επιτυχημένοι αγώνες θα τους επιτρέψουν να επιστρέψουν στο κουαρτέτο των καλύτερων. Αλλά στο Champions League οι «Mankunians» ξεκίνησαν με 2 συνεχόμενες νίκες, πρώτα έβγαλαν το μέγιστο απ’ το ταξίδι τους στο Παρίσι, στην ΠΣΖ και μετά νίκησαν την ΡΜ Λειψίας εντός έδρας… Αλλά και εδώ συνέβη αποτυχία: η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφερε να χάσει από το αουτσάιντερ του ομίλου, την Ισταμπούλ. Φυσικά, μετά κατάφεραν να εκδικηθούν, με σκορ 4-1. Αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την πρόκριση από τον όμιλο, πρέπει να κερδίσουν βαθμούς σε έναν από τους 2 τελευταίους γύρους.

Η ΠΣΖ κινδυνεύει να καταστρέψει τη σεζόν

Οι «Παριζιάνοι» με τον Τόμας Τούσελ την περασμένη σεζόν κέρδισαν ό, τι μπορούσαν, μέχρι να κλείσει ο διαγωνισμός με την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης. Και, το πιο σημαντικό, ο σύλλογος έφτασε στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά, όπου έχασε από την απίστευτη Μπάγερν Μονάχου σε αξιοπρεπή αγώνα. Αλλά τώρα γράφουν πολύ για την πιθανή απόλυση του Γερμανού τεχνικού. Ακόμα και στο εγχώριο πρωτάθλημα υπήρχαν αρκετά προβλήματα, ειδικά στην αρχή. Και στους τελευταίους 2 γύρους, κέρδισαν μόνο 2 βαθμούς: στην αρχή, με προβάδισμα 2-0, η πρωταθλήτρια έχασε από τη Μονακό και το περασμένο Σάββατο δεν κράτησε το προβάδισμα εντός έδρας έναντι της μέτριας τώρα Μπορντό. Το κυριότερο είναι ότι στο Champions League στον 1ο γύρο σημειώθηκαν 2 ήττες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ΡΜ Λειψίας. Ήταν τυχεροί να εκδικηθούν με τους Γερμανούς, αλλά αν δεν υπάρχει επιτυχία στην αναμέτρηση με τους Βρετανούς, τότε μπορεί να είναι μάταια, και ο σύλλογος με τον Neymar, τον Mbappe και την παρέα τους μπορεί να πάει στο Europa League.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την τρέχουσα αναμέτρηση, οι σύλλογοι συναντήθηκαν το 2019, στους 16 του Champions League. Τότε οι ομάδες αντάλλαξαν με δύο εντός έδρας νίκες με 2 γκολ, και μετά πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του γκολ του Ράσφορντ από το σημείο πέναλτι στο 94ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες παίζουν πάντα έντονα και απρόβλεπτα μεταξύ τους. Επομένως, δεν θα δώσουμε σε κάποιον πλεονέκτημα, είναι καλύτερα να πάρουμε «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» (με απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *