The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-ManchesterUnited-Barcelona-10.04

ΟΥΕΦΑ  Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Old Trafford, Μάντσεστερ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη, 10 Απριλίου, στο Μάντσεστερ θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στο πλαίσιο του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της τοπικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Καταλανικής Μπαρτσελόνα. Αυτά είναι διάσημα κλαμπ, αλλά τώρα οι γηπεδούχοι φαίνονται καλύτερα. Ωστόσο, είναι καλύτερα να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον ερχόμενο αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα.

Δε ξεφεύγει κανείς από την ύφεση

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πολύ βαριά και κουρασμένη, αν και με την άφιξη του προπονητή Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι. Αναμφισβήτητα, ο τεχνικός σήκωσε την ομάδα «από τα γόνατα», αλλά τώρα η ευφορία από το διορισμό του έχει ήδη υποχωρήσει. Μαζί της έχουν φύγει και νίκες. Έτσι, στους τέσσερις τελευταίους αγώνες οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να νικήσουν ως εκ θάματος την Γουότφορντ (2:1) εντός έδρας, αλλά έχασαν τους υπόλοιπους τρεις αγώνες με συνολικό σκορ 2:6. Στην πραγματικότητα, αυτή η ύφεση σημαδεύτηκε από καιρό, αλλά η ομάδα του Μάντσεστερ ήταν τυχερή για μεγάλο χρονικό διάστημα (όπως στον πρώτο γύρο εναντίον της ΠΣΖ).

Εκπληκτικές επιδόσεις

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετική σεζόν, αφού σε όλα τα τουρνουά συνεχίζει να αγωνίζεται (επιτυχημένα). Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Βαλβέρδε δεν έχει να ανησυχεί για την Πριμέρα Ντιβισιόν και το Κύπελλο του Βασιλιά, γι’ αυτό πρέπει να συγκεντρωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον προηγούμενο γύρο οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα τη Λυών, αν και ο εκτός έδρας αγώνας έληξε χωρίς γκολ (0:0). Ακριβώς τώρα οι Καταλανοί πήραν φόρα, ειδικά ο ηγέτης τους, Μέσι, σκοράρει σε όλους και παντού.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρκετά αδύναμη εμφάνιση τελευταία, οπότε είναι λογικότερο να στοιχηματίσετε στην Μπαρτσελόνα Ναι, οι Καταλανοί θα είναι πιο κουρασμένοι, αλλά η τάξη και το σημερινό τους επίπεδο δείχνουν την κυριαρχία τους στον αγώνα. Πρέπει λοιπόν να ποντάρετε στους φιλοξενουμένους που πήραν φόρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *