The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπέρνλεϊ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-Burnley-22.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Στις 22 Ιανουαρίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπέρνλεϊ θα παίξουν τον αγώνα του 24ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ. Ο πόρος μας προσφέρει στους αναγνώστες του την πρόβλεψη για αυτήν την αναμέτρηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εκπλήσσει προς το παρόν

Όλοι καταλάβαιναν ότι δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σόλσκιερ δεν μοιάζει με τον προπονητή που είναι έτοιμος να κάνει θαύματα, και η σύνθεση απαιτεί ενίσχυση. Η ομάδα καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, 5 βαθμούς πίσω από την τέταρτη Τσέλσι. Στον τελευταίο γύρο οι «κόκκινοι διάβολοι» δικαιολογημένα έχασαν από τη Λίβερπουλ με σκορ 2:0. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από τον ηγέτη τακτικά, ο Κλοπ και οι τύποι του έσπασαν εύκολα την πίεση του αντιπάλου. Η ομάδα είναι και πάλι γεμάτη από τραυματισμένους, τουλάχιστον οκτώ παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν. Όλοι είναι συνηθισμένοι στην απουσία του Πογκμπά, καθώς οι οπαδοί δεν τον συμπαθούν ιδιαίτερα, αλλά χωρίς τον Rashford είναι πιο δύσκολα, ο νεαρός επιθετικός κατάφερε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Η Μπέρνλεϊ παίζει στο επίπεδο της

Η Μπέρνλεϊ δεν έχει μεγάλη πίεση όσον αφορά τους στόχους, όλοι καταλαβαίνουν ότι οικονομικά ο σύλλογος είναι κατώτερος από τους περισσότερους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμα και με ένα όχι τόσο ισχυρό ρόστερ, ο σύλλογος συνεχίζει αρκετά καλά, καταλαμβάνοντας την 14η θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού μέχρι στιγμής αποτελεί 5 βαθμούς, που θα επιτρέψει να αισθάνονται ασφαλείς για λίγο. Η ομάδα είχε μια σειρά από τέσσερις ήττες, η οποία διακόπηκε από την εντός έδρας νίκη στον τελευταίο γύρο – 2:1. Ο αγώνας αποδείχθηκε πολύ έντονος, επειδή με σκορ 1:1 ο αντίπαλος δεν κατάφερε να εφαρμόσει πέναλτι. Οι απώλειες προσωπικού της ομάδας είναι μικρές, μόνο οι Barnes και Γκούντμουντσον δεν θα μπορέσουν να παίξουν.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά που οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους ήταν στις 28 Δεκεμβρίου 2019. Σε αυτή τη συνάντηση οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν απτό πλεονέκτημα και κέρδισαν μια νίκη που άξιζε με σκορ 2:0. Είναι ενδιαφέρον ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να νικήσει την Μπέρνλεϊ στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, όλα αυτά τελείωσαν με ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ είναι το φαβορί εδώ, αλλά δεν πρέπει να ποντάρουν με κλειστά τα μάτια στους γηπεδούχους. Η πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλεϊ δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, δεδομένης της αστάθειας των παικτών του Σόλσκιερ. Το στοίχημα στη νίκη των φιλοξενούμενων φαίνεται ελκυστικό, αλλά προτείνουμε να σταματήσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2.5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *