The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-МанчестерСити-12.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Το βασικό ντέρμπι του Μάντσεστερ θα είναι η κύρια διακόσμηση του δωδέκατου γύρου της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξεκίνησε καλά αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, στις προηγούμενες τέσσερις συναντήσεις, κέρδισε νίκες έναντι των Έβερτον (3:1), Γουέστ Μπρομ (1:0), Σαουθάμπτον (3:2) και Γουέστ Χαμ (3:1), οπότε ανέβηκε στην έκτη θέση με 19 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 19:17.

Μάντσεστερ Σίτι

Οι δείκτες της Μάντσεστερ Σίτι είναι περίπου οι ίδιοι: 18 βαθμοί, διαφορά τερμάτων 17:11 και η έβδομη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Τον περασμένο μήνα οι «πολίτες» νίκησαν τους αουτσάιντερ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1:0), Μπέρνλι (5:0) και Φούλαμ (2:0), σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με τη Λίβερπουλ και έχασαν 0:2 από την Τότεναμ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες ενεργούν με έντονο επιθετικό στυλ, αλλά η άμυνά τους δεν είναι φερέγγυα. Είμαι βέβαιος ότι το πάντα ασυμβίβαστο και απρόβλεπτο ντέρμπι αυτή τη φορά θα είναι πλούσιο σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *