The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ:πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Ливерпуль-02.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Στις 13 Μαΐου, τη δεύτερη φορά που θα προσπαθήσουν να παίξει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των θρυλικών συλλόγων προετοιμάστηκε από τους παρατηρητές μας. Σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για αναβληθέντα αγώνα του 34ου γύρου, το παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των διαμαρτυριών των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της διοίκησης του συλλόγου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ενδιαφέρονται και τόσο για το αποτέλεσμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κανένα πρόβλημα να εξασφαλίσει θέση στο Champions League αυτή τη σεζόν, καθώς έρχεται δεύτερη στη Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πρέπει να χάσουν τη θέση τους, καθώς η διαφορά από τον πλησιέστερο καταδιώκτη είναι 6 βαθμούς. Ο σύλλογος έφτασε επίσης στον τελικό του Europa League, όπου θα παίξει εναντίον Βιγιαρεάλ. Το τρόπαιο δεν είναι το πιο διάσημο, αλλά το στάτους υποχρεώνει να παλέψουν σε όλα τα τουρνουά. Η ομάδα παίζει πιο σταθερά αυτή τη σεζόν, κάτι που επιτρέπει να κοιτάξουν με αισιοδοξία στο μέλλον. Στον τελευταίο γύρο οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν την Άστον Βίλα 3:1. Πριν από τη συνάντηση με τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ακόμα αγώνα με την Λέστερ και μόνο δύο ημέρες για ξεκούραση. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Λίβερπουλ χρειάζεται τέλειο φινίρισμα

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν έντονα και ήταν μεταξύ των ηγετών της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στη συνέχεια άρχισε μια μακρά παρακμή. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι συνέβη, πολλοί τραυματισμοί, συγκρούσεις στην ομάδα, απλώς στάθηκε άτυχη. Η Λίβερπουλ είναι μόνο η έκτη στο πρωτάθλημα, με ένα παιχνίδι στο χέρι, μέχρι την επιθυμητή τοπ τετράδα θέλει 6 βαθμούς. Με μεγάλη πιθανότητα οι παίκτες του Γ. Κλοπ δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στο Champions League. Η ομάδα χρειάζεται τέλειο φινίρισμα και λάθη των ανταγωνιστών. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε τη Σαουθάμπτον 2:0. Οκτώ παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, ο αγώνας στην Πρέμιερ Λιγκ τελείωσε με σκορ 0:0, αν θυμηθούμε τον αγώνα του εθνικού κυπέλλου, ήταν μακελειό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3:2.

Πρόβλεψη

Δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι η Λίβερπουλ θεωρείται μικρό φαβορί, οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ  παίζουν χειρότερα από τους αντιπάλους τους, αλλά θα βγουν στο γήπεδο με ισχυρό κίνητρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα δεν θα δώσει τρεις βαθμούς στον κύριο αντίπαλο, περιμένουμε μια σοβαρή μάχη. Υπάρχουν αμφιβολίες ότι οι ομάδες θα μας χαρίσουν αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τη Λίβερπουλ να κερδίσει. Στοίχημα  στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 2,25 φαίνεται πολλά υποσχόμενο. 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *