The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Ливерпуль-02.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 2 Μαΐου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Στην Αγγλία μάλλον δεν γνωρίζουν ότι την Κυριακή γιορτάζουμε το Πάσχα. Ωστόσο, οι διοργανωτές της Πρέμιερ Λιγκ έχουν ετοιμάσει ένα πολυτελές δώρο για όλους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ θα παίξουν στον επόμενο γύρο. Ο Solskjaer εναντίον Klopp.  Ποιος θα ξεπεράσει τον αντίπαλο; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν προετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ στις 2 Μαΐου 2021.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πολλά παιχνίδια τώρα

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αγωνίζονται και στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Και ο τρέχων αγώνας πέφτει μεταξύ των ημιτελικών αγώνων του Europa League εναντίον της Ρόμα. Εάν αξίζει να θυσιάσουν κάτι και κάτι τώρα, είναι πιο λογικό να δώσουν προτεραιότητα στο διεθνές τουρνουά. Εκεί υπάρχει κάτι που αξίζει να παλέψουν, για πολύ καιρό (κάτω από τον τρέχοντα τεχνικό) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν τόσο κοντά στο τρόπαιο. Ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ τα πάντα είναι ξεκάθαρα: η Μάντσεστερ Σίτι είναι άπιαστη και σε κάθε περίπτωση θα κερδίσει τον τίτλο τον Μάιο. Αλλά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσουν τη θέση στο τοπ-4. Ακόμη και από την Λέστερ, η οποία είναι 3η, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια άνετη διαφορά, οπότε σχεδόν κανένας δεν θα παραβιάσει σοβαρά τη σημερινή 2η θέση των «Μανκούνιων» στην κατάταξη.

Η Λίβερπουλ κινδυνεύει να μείνει χωρίς θέση στο Champions League

Οι Merseysides κέρδισαν επιτέλους με όμορφο στυλ την Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμα και για τον Jurgen Klopp χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να πετύχει αυτό. Αλλά δεν κατάφερε καν να μετατρέψει την ομάδα σε «δυναστεία». Αντιθέτως, μια νέα παλινδρόμηση αποδείχθηκε στη νέα κλήρωση. Ακόμα τον χειμώνα ο Γερμανός διευθυντής αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο τίτλος θα χαθεί. Επιπλέον, η διατήρηση ακόμη και θέσης στο Champions League είναι υπό μεγάλη ερώτηση. Για να πετύχουν αυτό πρέπει να τερματίσουν στην κορυφή-4, αλλά οι «κόκκινοι» είναι τώρα μόνο 6οι με 4 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι. Αυτή η απόσταση δεν θα υπήρχε αν σε προηγούμενους γύρους η Λίβερπουλ δεν έχανε τη νίκη στο τέλος. Πρώτα υπήρχε γκολ του Llorente στο 87ο λεπτό, το οποίο επέτρεψε στη Λιντς να πετύχει το 1:1 εντός έδρας. Το σενάριο σχεδόν επαναλήφθηκε στο Άνφιλντ με τη Νιούκασλ το περασμένο Σάββατο. Ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ ήδη στο 3ο λεπτό, αλλά λίγο πριν τον τελικό σφύριγμα έχασαν σε απάντηση μετά το σουτ του Willock

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει 5 αγώνες στη σειρά στο πρωτάθλημα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, συμπεριλαμβανομένου 0-0 τον Ιανουάριο στο Άνφιλντ). Αλλά μετά παίχτηκε το παιχνίδι κυπέλλου που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3:2 στο Ολντ Τράφορντ.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ πρέπει να παίξει για να κερδίσει. Αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα θέλει να χάσει εντός έδρας Πιστεύουμε ότι το κεντρικό παιχνίδι του γύρου θα είναι θεαματικό και θα φέρει «σύνολο πάνω από 2,5 γκολ» (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *