The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για στοίχημα

ВестХэм-МанчестерЮнайтед-19.09

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Ο κλήρος μερικές φορές δείχνει ότι δεν στερείται χιούμορ. Αυτή τη φορά, διέταξε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γουέστ Χαμ θα παίξουν δύο φορές σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Μόνο που αυτή τη φορά τα «σφυριά» έρχονται στο Ολντ Τράφορντ, την Κυριακή ήταν το αντίστροφο. Τι επιφυλάσσει ο Μόγιες αυτή τη φορά για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ; Οι ειδικοί του ιστότοπου παρουσιάζουν την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ξανά η ομάδα του Ρονάλντο

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπόρεσαν να εκπλήξουν τους πάντες: ήταν μυστικό ότι ο Κριστιάνο επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» σχεδόν μέχρι τη στιγμή που όλα κανονίστηκαν. Φυσικά, μετά από μια τέτοια υπογραφή (λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ακολούθησε τις αγορές των Sancho και Varan), το κοινό έχει το δικαίωμα να απαιτήσει υψηλά αποτελέσματα και τρόπαια από τον Σόλσκιερ και τους παίκτες του. Ο έμπειρος επιθετικός άρχισε αμέσως να πετυχαίνει γκολ. Αλλά, όπως έδειξε το ματς με τους Γιάνγκ Μπόις, ο Πορτογάλος μόνος του δεν μπορεί πάντα να «κάνει τη διαφορά». Στη Βέρνη οι Βρετανοί έχασαν λόγω της μεγαλύτερης γκάφας του Λίνγκαρντ. Και την Κυριακή θα μπορούσαν να είχαν χάσει βαθμούς αν ο Νόμπλ είχε μετατρέψει το πέναλτι που κέρδισε ο Γιαρμολένκο. Αλλά ο Ντε Χέα έπιασε επιτέλους το νόημα.

Η Γουέστ Χαμ παίζει σε ένα ασυνήθιστα φορτωμένο πρόγραμμα

Τα «σφυριά» την περασμένη σεζόν ήθελαν να προκαλέσουν την πραγματική αίσθηση. Αλλά τελικά περιορίστηκαν με απρόσμενη επιτυχία. Δεν ήταν αρκετά για τη θέση στο top-4 και εισιτήριο στο Champions League, αλλά η ομάδα κατάφερε να κερδίσει θέση στο Europa League. Και φαίνεται ότι ο Μόγιες έχει αρκετά σοβαρές βλέψεις για αυτό το τουρνουά, στο Ζάγκρεμπ την περασμένη Πέμπτη βγήκε μια αρκετά αναγνωρίσιμη βασική σύνθεση των «σφυριών». Από τα πρώτα λεπτά εμφανίστηκε και ο Vlašić. Αλλά ο Γιαρμολένκο συνεχίζει να εμφανίζεται μόνο τα τελευταία λεπτά. Πιθανώς, στο κύπελλο, ο Αντρέι θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια πλήρη πρακτική; Ή μήπως ο φιλόδοξος Μόγιες θα προσπαθήσει να παίξει για τη νίκη στο τρίτο, εκτός από την Premier League και το Europa League, τουρνουά;

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από τη συνάντηση του τελευταίου γύρου της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας δύο φορές στη σειρά δεν κατάφερε να νικήσει τη Γουέστ Χαμ σε κανονικό αγωνιστικό χρόνο. Τον Ιούλιο του 2020, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, σημειώθηκε το 1-1, ενώ τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους ο ΜακΤόμινεϊ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο κύπελλο στο Ολντ Τράφορντ μόλις στο 7ο λεπτό της παράτασης.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έπαιξαν πολύ καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, γιατί να μην συνεχίσουν με το ίδιο πνεύμα; Περιμένουμε «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *