The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-Аталанта-20.10

Champions League Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Στις 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενεί την Αταλάντα, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων στον πόρο μας. Ποιος θα μπορέσει να κερδίσει τους σημαντικούς τρεις βαθμούς;

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν τις πρώτες τους δυσκολίες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τώρα υπάρχουν δυσκολίες, η ομάδα σημείωσε μόλις έναν βαθμό σε τρεις συναντήσεις, πέφτοντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον τελευταίο γύρο οι Κόκκινοι Διάβολοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Λέστερ με σκορ 2:4. Όσο για το Champions League, ούτε εδώ είναι όλα ομαλά, ξεκίνησαν με εκτός έδρας ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις 1:2, όπου έπαιξαν στη μειοψηφία για περισσότερο από ημίχρονο. Στον δεύτερο γύρο νίκησαν εντός έδρας τη Βιγιαρεάλ με μεγάλη δυσκολία, αρπάζοντας τη νίκη μόνο σε 90 + 5 λεπτά. Ο Βαράν σίγουρα δεν θα παίξει στην επερχόμενη συνάντηση, έχει τραυματισμό, μερικοί παίκτες εξακολουθούν να είναι υπό αμφισβήτηση.

Οι Μπεργαμάσκι στερούνται σταθερότητας

Μετά από δύο γύρους η Αταλάντα είναι ηγέτης της τετράδας της στο Champions League, με πραγματικές πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο. Οι Μπεργκαμάσκι στο πρώτο παιχνίδι κατέγραψε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ, στη δεύτερη συνάντηση η ομάδα κέρδισε τους Γιάνγκ Μπόις εντός έδρας 1:0. Στη Serie A οι παίκτες του Gasperini δεν εντυπωσιάζουν ακόμα, καταλαμβάνοντας μόνο την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις έναν βαθμό πίσω από το τόπ-4. Η Αταλάντα κέρδισε τον αγώνα της στον τελευταίο γύρο με την Έμπολι εκτός έδρας 4:1. Αμέσως πέντε παίκτες δε θα παίξουν στον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Πρόβλεψη

Προηγουμένως, οι ομάδες δεν έπαιξαν ποτέ μεταξύ τους, κάτι που είναι κατανοητό, επειδή η Αταλάντα άρχισε πρόσφατα να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται το φαβορί αυτού του ζευγαριού, αν και είναι σαφές ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι θα αντιμετωπίσουν μια δύσκολη μάχη. Οι σύλλογοι πρέπει να δείχνουν θεαματικό παιχνίδι, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *