The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάγερν Μονάχου εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 25 Ιανουαρίου 2020

BayernMünchen-FCSchalke04-25.01b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στις 25 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ. στην 19η  ημέρα αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Μάγερν Μονάχου εναντίον Σάλκε στο γήπεδο Alliance Arena (Μόναχο).

Μάγερν Μονάχου

Η Μάγερν Μονάχου συνεχώς χάνει βαθμούς αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό και η ομάδα του Μονάχου με τίποτε δεν μπορεί να φτάσει στη συνηθισμένη πρώτη θέση. Αν και τώρα οι Βαυαροί έχουν συγκεντρώσει μια επιτυχημένη σειρά 4 νικών. Στο τελευταίο αγώνα οι παίκτες του Hans-Dieter Flick νίκησαν τη Χέρα Βερολίνου με σκορ 4:0 εκτός έδρας. Οι «κόκκινοι» κυριαρχούσαν σε όλη τη συνάντηση, φέρνοντας την κατοχή της μπάλας στο 67%, αλλά η Μπάγερν δεν μπορούσε με τίποτα να ανοίξει σκορ. Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μονάχου ξέσπασε, οι Μουέλλερ, Λεβαντόφσκι, Αλκαντάρα και Περίσις σημείωσαν από ένα γκολ για την ομάδα. Οι Βαυαρικοί βρίσκονται στη 2η θέση της Μπουντεσλίγκα, έχοντας σημειώσει 36 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 50:22.

Σάλκε

Η Σάλκε σε αυτή την κλήρωση πρωταθλήματος φάνηκε να ξαναγεννιέται, μετά τις αποτυχίες της περασμένης σεζόν τώρα οι «βασιλικοί μπλε» δείχνουν ένα σίγουρο παιχνίδι, χάρη στο οποίο τα παιδιά του David Wagner ανέβηκαν στη Μπουντεσλίγκα. Οι «βασιλικοί μπλε» δεν γνωρίζουν την ήττα κατά τη διάρκεια των 4 γύρων του πρωταθλήματος, στο τελευταίο αγώνα ο σύλλογος νίκησε την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ με σκορ 2:0 εντός έδρας. Ο αντίπαλος έλεγχε περισσότερο την μπάλα, αλλά η Σάλκε ενήργησε πιο έντονα στην επίθεση, οι παίκτες τους Γκελζενκίρχεν  μπόρεσαν να σκοράρουν δύο φορές στο τέρμα των «πουλαριών», ο Σερντάρ και ο Γκρεγκόριτς σκόραρε από ένα γκολ. Οι «βασιλικοί μπλε» ανέβηκαν στην 5η θέση στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 33 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 31:21.

Πρόβλεψη

Η Μάγερν Μονάχους παίζει σε υψηλό επίπεδο, αλλά οι «κόκκινοι» δεν φαίνονται τόσο ισχυροί όσο την περασμένη σεζόν, πράγμα που οι βασικοί ανταγωνιστές χρησιμοποιούν. Η Σάλκε επίσης ανέβασε ρυθμούς, η ομάδα έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί σοβαρά για την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Η ομάδα του Μονάχου θα κερδίσει στον προσωπικό αγώνα, ο σύλλογος πρέπει, με την υποστήριξη των κερκίδων, να κερδίσει ακόμη και έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο,  όπως οι «βασιλικοί μπλε». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *