The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λος Άντζελες εναντίον Χιούστον Ντάιναμο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лос-АнджелесФК-Хьюстон-19.09

MLS

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, 5:30 π.μ.

Banc of California Stadium

Στον αγώνα του τριακοστού δεύτερου γύρου του MLS, οι Λος Άντζελες και  Χιούστον Ντάιναμο θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Λος Άντζελες

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, η Λος Άντζελες διατηρεί το προβάδισμα στη Δυτική Περιφέρεια – με 61 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 61:35. Επιπλέον, τον περασμένο μήνα, οι Άγγελοι νίκησαν μόνο τη Ρεάλ Σολτ Λέικ (2:0), σημειώνοντας ήττες από Όστιν (1:4), Χιούστον (1:2), Ντάλας (1:2) και ισοπαλία με τη Μινεσότα (1:1).

Χιούστον Ντάιναμο

Ταυτόχρονα, η Χιούστον νίκησε τη Λος Άντζελες (2:1) και τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον (3:1), σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, ενώ έκανε ηττήθηκε από τη Μινεσότα (1:2) και τη Σιάτλ ( 1:2). Όπως μπορούμε να δούμε από τη σημερινή δέκατη τρίτη θέση των «πορτοκαλί», η καμπάνια του 2022 δεν έχει ήδη εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για αυτούς.

Πρόβλεψη

Πριν από μερικές βδομάδες η Λος Άντζελες ηττήθηκε από το Χιούστον, αλλά ο ηγέτης αποδίδει πολύ χειρότερα εκτός έδρας από ό,τι εντός. Πιστεύω ότι η υποστήριξη του γηγενούς κοινού θα τον παρακινήσει να πάρει μια πειστική εκδίκηση από το αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λος Άντζελες με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *