The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Κρίσταλ Πάλας: προγνωστικά για στοίχημα

Ньюкасл-Лидс-17.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Elland Road

Στο πλαίσιο της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την πιο δυνατή η Λιντς και η Κρίσταλ Πάλας.

Λιντς

Με μόλις 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 12:20, η Λιντς κατέληξε στη 17η θέση, κάτι που σαφώς δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις τα «παγώνια» νίκησαν τη Νόργουιτς Σίτι (2:1), έχασαν 1:2 από την Τότεναμ, καθώς σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Γουλβς, 1:1 με τη Λέστερ και 0:0 με την Μπράιτον.

Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας ενεργεί με πιο θεαματικό τρόπο, γεγονός που την καθιστά άνετη στη δέκατη θέση με 16 βαθμούς και διαφορά ερμάτων 19:19. Την παραμονή οι «γκλέιζερς» έχασαν από την Άστον Βίλα (1:2). Ενώ πριν από αυτό η ομάδα είχε τέσσερις επιτυχημένους αγώνες στη σειρά με Νιούκαστλ (1:1), Μάντσεστερ Σίτι (2:0), Γουλβς (2:0) και Μπέρνλι (3:3).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κανονικό για αυτούς αγωνιστικό επίπεδο. Επομένως, πιστεύω ότι η έκβαση της μονομαχίας τους θα κριθεί από μικρές αποχρώσεις. Για παράδειγμα, ο παράγοντας της έδρας για τη Λιντς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λιντς με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *