The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεγανές εναντίον Λεβάντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Leganes-Levante-04.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Estadio Municipal de Butarque, Λεγανές

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στην ισπανική πόλη Λεγανές θα διεξαχθεί ολοκληρωτικός αγώνας του 26ου γύρου του Πρωταθλήματος Ισπανίας, όπου ο τοπικός ομώνυμος ποδοσφαιρικός σύλλογος θα φιλοξενεί τη Λεβάντε. Αυτές είναι απολύτως ίσες ομάδες που θα προσθέσει μόνο ίντριγκα στην αναμέτρηση μεταξύ τους. Οι φορείς στοιχηματισμού συμφωνούν επίσης με αυτό.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η Λεγανές βρίσκεται ήσυχα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, και πιο συγκεκριμένα στην 13η θέση. Το θέμα είναι ότι στους 25 αγώνες η ομάδα κατάφερε να σκοράρει 30 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Μαουρίσιο Πελέρρινο έχασε 9 φορές, αλλά μπροστά στους οπαδούς της μόνο μία φορά, ακόμη τον Σεπτέμβριο – 0:1 από τη Βιγιαρεάλ. Μετά από αυτό η ομάδα έπαιξε ακόμα 12 παιχνίδια εντός έδρας σε όλα τα τουρνουά, κερδίζοντας 6 φορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα ολοκληρώνει τέλεια τις στιγμές της.

Πάρα πολλές ήττες

Ταυτόχρονα η Λεβάντε επίσης δεν ξεχωρίζει, επειδή έχει επίσης 30 βαθμούς στο ενεργητικό. Ωστόσο, λόγω της χειρότερης διαφοράς τερμάτων, αυτή η ομάδα βρίσκεται στην 14η θέση στην κατάταξη. Σε κάθε περίπτωση, η ζώνη υποβιβασμού είναι πολύ μακριά, επομένως δεν είναι πολύ σημαντικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν η ενδεκάδα του Paco Lopez παίζει ίδια: και εντός και εκτός έδρας η ομάδα αισθάνεται το ίδιο. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι «βάτραχοι» δεν είναι καθόλου στην καλύτερη αγωνιστική φόρμα, επειδή η ομάδα έχασε 5 αγώνες από 8 τελευταίους. Εκτός έδρας η Λεβάντα κέρδισε την Θέλτα στον τελευταίο αγώνα (1:4), ενώ πριν έχασε 5 αγώνες στη σειρά.

Πρόβλεψη

Η Λεγανές παίζει πιο σταθερά και, ακόμη και μπροστά στους οπαδούς της η ομάδα παίζει μόνο για να κερδίσει. Ενώ η Λεβάντε τώρα δεν λάμπει καθόλου, καθώς και εκτός έδρας χάνει αρκετά συχνά. Ακριβώς γι’ αυτό είναι λογικό να στοιχηματίσουμε στους γηπεδούχους, αλλά καλύτερα με την αντασφάλιση, οι ομάδες είναι ίσες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Λεγανές με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *