The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

Байер-Бавария-17.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λεβερκούζεν. Μπάι Αρένα

Ο κεντρικός αγώνας του όγδοου γύρου της Bundesliga θα διεξαχθεί στη Λεβερκούζεν, όπου η τοπική Μπάγερ θα προσπαθήσει να κάνει τη ζωή δύσκολη για την Μπάγερν Μονάχου.

Λεβερκούζεν

Μετά από επτά παιχνίδια η Λεβερκούζεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 16 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:7. Στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι Φαρμακοποιοί φαίνονταν πραγματικά ισχυροί. Κέρδισαν 4:1 την Άουγκσμπουργκ, 3:1 τη Στουτγάρδη, 1:0 τη Μάιντς και 4:0 την Αρμίνια, χάνοντας μόνο από την Ντόρτμουντ σε απίστευτο αγώνα με σκορ 3:4.

Μπάγερν Μονάχου

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα η Μπάγερν Μονάχου στην αρχή δεν λυπήθηκε τη Χέρτα Βερολίνου (5:0), την ΡΜ Λειψίας (4:1), την Μπόχουμ (7:0) και την Γκρόιτερ Φερθ (3:1), και πριν από τη διεθνή παύση οι παίκτες του Μονάχου απροσδόκητα βγήκαν ασθενέστεροι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1:2). Ωστόσο, εξακολουθούν να προηγούνται στο βαθμολογικό πίνακα με 16 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24:7.

Πρόβλεψη

Πολλοί αναμένουν πολλά γκολ να σημειωθούν σ’ αυτήν την αναμέτρηση, αλλά διαφωνώ με τέτοιες προσδοκίες. Στον αγώνα για την ηγεσία η Λεβερκούζεν και η Μπάγερν Μονάχου θα επικεντρωθούν στο προσεκτικό ποδόσφαιρο, καθώς η συνεργασία στις ομάδες μετά από την παύση δύο εβδομάδων δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 4  με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *