The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Байер-Бавария-19.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Η αναμέτρηση μεταξύ των γιγάντων προκαλεί πάντα αυξημένο ενδιαφέρον μεταξύ των οπαδών, και όταν είναι και μάχη των ηγετών, ο ενθουσιασμός είναι εγγυημένος. Μια τέτοια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εντός του 13ου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου.

Οι «φαρμακοποιοί» είναι φωτιά

Η Λεβερκούζεν είναι η μόνη ομάδα της Μπουντεσλίγκα που δεν έχει ακόμη νικήσει στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Οι «φαρμακοποιοί» είχαν βαρύ ξεκίνημα, αλλά τώρα κερδίζουν δυναμική. Η ομάδα ηγείται του πρωταθλήματος, μόλις ένα βαθμό μπροστά από τους πλησιέστερους διώκτες της. Το μυστικό της επιτυχίας της Λεβερκούζεν μπορεί να είναι ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί αμυντικά. Προηγουμένως, οι παίκτες κατάρρεαν απερίσκεπτα στην επίθεση, τώρα υπάρχει μια ισορροπία και μια ιδέα. Η ύφεση στα αποτελέσματα θα έρθει, ο σύλλογος δεν μπορεί να αγωνιστεί για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να μπει στην κορυφή-4.

Η Μπάγερν Μονάχου διατηρεί τη μάρκα της

Μετά από μια μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν, δεν είναι εύκολο για τους Βαυαρούς να βρουν κίνητρα. Η ομάδα βρίσκεται ήδη στο αποκορύφωμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και συνεχίζει με επιτυχία. Ναι, ο σύλλογος έχασε πρόσφατα την ηγεσία στην Μπουντεσλίγκα, αλλά είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση. Στο Champions League όλα είναι μια χαρά, η Λάτσιο είναι αρκετά αποδεκτός αντίπαλος για τον γύρο των 16. Υπάρχουν απώλειες προσωπικού, αλλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σημαντικές, ο σύλλογος έχει μεγάλο αριθμό παικτών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές την περασμένη σεζόν, η πρώτη Λεβερκούζεν κέρδισε εκτός έδρας – 2: 1, οι Βαυαρικοί εκδίκησαν σε μια ξένη αρένα. Ένας άλλος αγώνας πραγματοποιήθηκε στον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου, και μετά η Μπάγερν κέρδισε με το ίδιο σκορ 4: 2.

Πρόβλεψη

Ο παράγοντας της έδρας δεν είναι τόσο σημαντικός εδώ, έτσι οι Βαυαροί έχουν το πλεονέκτημα εδώ. Οι παίκτες του Λεβερκούζεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την ηγεσία. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες είναι σε άριστη κατάσταση, περιμένουμε έναν επίμονο αγώνα στην αντεπίθεση. Οι σύλλογοι παίζουν συχνά παραγωγικά, περιμένουμε πολλά γκολ και αυτή τη φορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *