The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Brighton-25.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο «Άνφιλντ» στο Λίβερπουλ η ομάδα του Κλοπ, η οποία την περασμένη σεζόν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Champions League, θα φιλοξενεί την ομάδα Μπράιτον. Οι νότιους σε αυτή την αντιπαράθεση είναι το σαφές αουτσάιντερ, οι «γλάροι», γενικώς, δεν παίζουν με τον καλύτερο τρόπο στους εκτός έδρας αγώνες, επιπλέον, μην ξεχνάμε μια αξιοπρεπή διαφορά κλάσης μεταξύ των μελλοντικών γηπεδούχων και φιλοξενούμενων.

Ένας από τους ηγέτες

Πριν από το δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ οδηγούσε στο βαθμολογικό πίνακα του τουρνουά, γιατί στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν οι «κόκκινοι» χωρίς προβλήματα συντρίψανε την Γουέστ Χαμ με σκορ 4:0. Αλλά ήδη μετά τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα, ακόμη και παρά τη νίκη της Λίβερπουλ πάνω στην Κρίσταλ Πάλας, στην κορυφή σκαρφάλωσε η Μάντσεστερ Σίτι, η βασιλεύουσα πρωταθλήτρια, η οποία νίκησε συντριπτικά τη Χάντερσφιλντ με σκορ 6:1. Ως αποτέλεσμα, πριν από τον τρίτο γύρο η Λίβερπουλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, χάνει από τη ΜΣ σε δευτερεύοντες δείκτες, έχοντας ένα μείον ένα γκολ.

Υπάρχει μια νίκη

Η Μπράιτον είχε αδύναμη εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι εναντίον Γουότφορντ, αλλά ήδη στο δεύτερο γύρο οι «γλάροι» προκάλεσαν προς το παρόν τη δυνατότερη αίσθηση στο πρωτάθλημα, νικώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναν από τους διεκδικητές για το αγγλικό στέμμα, με σκορ 3:2. Ο Χιούτον και τα αγόρια του συνεχίζουν να εκπλήσσουν, αλλά συχνά η θετική διάθεση προέρχεται για τους «γλάρους» μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια, εκτός έδρας η Αλμπιόν φαίνεται άμορφη.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ προς το παρόν παίζει στο εβδομαδιαίο κύκλο, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα του Κλοπ όχι μόνο θα αυξάνει την βαθμολογική ισορροπία, αλλά και θα μεγιστοποιεί τη διαφορά τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,47.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *