The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπέρνλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Бернли-11.07b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Άινφιλντ

Στην Αγγλία το πρόγραμμα στα μεσοβδόμαδα θα συνοψίσει ξεχωριστός αγώνας της περιοδείας. Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ θα φιλοξενεί την Μπέρνλεϊ. Θα μπορέσουν επιτέλους τα αγόρια του Γιούργκεν Κλοπ να σκοράρουν και να κερδίσουν; Και σε τι ποντάρουν «οι Clarets»;

Η Λίβερπουλ πρέπει να ανακτήσει την δυναμική της επίθεσης

Οι Merseysides βρίσκονται στα πρόθυρα υποβιβασμού από την κορυφαία τετράδα της Premier League. Ενώ πριν από λίγο καιρό, δλδ. ένα μήνα πριν, ήταν στην 1η θέση στην κατάταξη. Είναι περίεργο το γεγονός ότι η ομάδα τα καταφέρνει λίγο πολύ με την άμυνα, αν και ο Matip δεν είναι πια εκεί, και ο Henderson βγαίνει μαζί με τον Fabinho, ο οποίος έχει κατακτήσει τέλεια τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Αλλά μπροστά το παιχνίδι των «κόκκινων» είναι πολύ ήπιο και προβλέψιμο. Έτσι, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν άνευ όρων πλεονέκτημα στην κατοχή μπάλας, αλλά δεν δημιούργησαν τόσες πολλές πιθανότητες στην εστία του Ντε Γκέα. Το αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία. Και, εάν βγάλουμε έξω από τις παρενθέσεις το 4:1 με τη σύνθεση νεολαίας της Άτον Βίλα στο κύπελλο, η πρωταθλήτρια έχει να σκοράρει εδώ και τρεις συνεχόμενες φορές.

Η Μπέρνλεϊ επίσης καλό θα ήταν να κερδίσει βαθμούς

«Οι Clarets» το Νοέμβριο κατάφεραν να βρουν το παιχνίδι τους. Και άρχισαν να κερδίζουν βαθμούς αρκετά ενεργά. Ως αποτέλεσμα, από την Πρωτοχρονιά όχι μόνο ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά και έφυγαν από τη τριάδα των αουτσάιντερ. Ωστόσο, το 1:0 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 27 Δεκεμβρίου ήταν μάλλον εξαίρεση από τον ισχύοντα κανόνα. Εκτός από τη μέτρια νίκη επί της αναμφισβήτητα χειρότερης ομάδας της κατάταξης, δεν κατάφερναν ούτε να σκοράρουν ούτε να σημειώσουν βαθμούς στους 4 τελευταίους γύρους. Πρώτον, οι παίκτες του Σον Ντάιτς ηττήθηκαν 0:1 από τη Λιντς. Και τον Ιανουάριο αυτό το αποτέλεσμα επαναλήφθηκε όχι μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και από την Γουέστ Χαμ. Το Σάββατο ο Αντόνιο έφερε τα «σφυριά» μπροστά στο 9ο λεπτό. Και αυτό έγινε ουσιαστικά ετυμηγορία για τους φιλοξενούμενους. Η Μπέρνλεϊ ξέρει αρκετά καλά να κρατήσει το σκορ, το 1-0 ή ακόμα και ισοπαλία. Αλλά αν δεν κρατήσει το τέρμα της ανέπαφο, τότε είναι εκτός της σφαίρας της φαντασίας έστω να ισοφαρίσει. Επομένως, το έργο της Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά απλό – να ανοίξετε σκορ

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τέσσερις συνεχόμενους αγώνες. Μόνο το καλοκαίρι, στον 35ο γύρο, οι «ερυθρόλευκοι» επέτρεψαν με ευχαρίστηση στους «Clarets» να σημειώσουν ισοπαλία 1:1 στο Άνφιλντ.

Πρόβλεψη

Η Μπέρνλεϊ σίγουρα δεν θα έχει αντίρρηση για το αποτέλεσμα του αγώνα με τη μορφή λευκής ισοπαλίας. Είναι απίθανο να προσφέρει οτιδήποτε άλλο εκτός από το «αμυντικό λεωφορείο». Δεν είναι σίγουρο ότι η τρέχουσα Λίβερπουλ θα περάσει αυτή την άμυνα. Οπότε στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *