The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-МанчестерЮнайтед-17.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας                        

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Ο κύριος αγώνας του δέκατου ένατου γύρου της Premier League έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, όπου θα συναντηθούν η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ

Στα μέσα Δεκεμβρίου η Λίβερπουλ νίκησε την Τότεναμ (2:1) και την Κρίσταλ Πάλας (7:0), μετά σημείωσε ισοπαλία σε μονομαχίες με τους Γουέστ Μπρόμιτς (1:1), Νιουκάστλ (0:0), καθώς έχασε από τη Σαουθάμπτον (0:1). Έτσι, οι παίκτες του Κλοπ έχασαν την ηγεσία τους στην κατάταξη, πέφτοντας στη δεύτερη θέση με 33 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:21.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ταυτόχρονα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε απίστευτα τους ρυθμούς, χάρη σ’ αυτό ανέβηκε στην πρώτη θέση με 36 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 34:24. Την παραμονή οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν την Μπέρνλι (1:0), Άστον Βίλα (2:1), Γουλβς (1:0) και Λιντς (6:2), και μόνο με την Λέστερ καταγράφηκε ισοπαλία 2:2.

Πρόβλεψη

Οι αγώνες των ηγετών της Premier League φέτος σχεδόν πάντα δεν μας χαρίζουν τεράστιο αριθμό γκολ. Νομίζω ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί εδώ, επειδή ο αγωνιστικός τόνος της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καθόλου ιδανικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *