The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γούλβερχαμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Аталанта-25.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Η Λίβερπουλ και η Γούλβερχαμπτον θα λάβουν μέρος στον τελευταίο αγώνα της Κυριακής του 11ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Λίβερπουλ

Δεύτερη θέση, 21 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 22:17 – η Λίβερπουλ συνηθισμένα για τον εαυτό της βρίσκεται στο πάνω μέρος της κατάταξης και πίσω από τον ηγέτη μόνο με πρόσθετους δείκτες. Οι πρόσφατες εντός έδρας συγκρούσεις των «κόκκινων» έληξαν υπέρ τους: 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, 2-1 επί της Γουέστ Χαμ και 3-0 επί της Λέστερ. Εκτός έδρας σημειώθηκαν ισοπαλίες με τη Μάντσεστερ Σίτι (1:1) και την Μπράιτον (1:1).

Γούλβερχαμπτον

Η Γουλβς είναι έβδομη με 17 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:11. Ο ρεαλιστικός τρόπος παιχνιδιού των «λύκων» τους φέρνει καλό αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύεται από τις συναντήσεις με τους Νιουκάσλ (1:1), Κρίσταλ Πάλας (2:0), Λέστερ (0:1), Σαουθάμπτον (1:1) και Άρσεναλ (2:1).

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, η κατάσταση των οποίων είναι πολύ υψηλότερη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Λίβερπουλ θα κερδίσει ρουτίνα νίκη στην έδρα της. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να σπάσουν την αντίσταση των «λύκων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *