The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουέστ Χαμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-ВестХэм-31.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Αυτή τη φορά στο «Foggy Albion» παραβιάζουν την παράδοση με μια συγκεκριμένη έννοια. Μόνο 3 συναντήσεις σε επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθούν εδώ το Σάββατο. Θα τελειώσει το όχι ιδιαίτερα έντονο πρόγραμμα της ημέρας στο Άνφιλντ, όπου η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει την Γουέστ Χαμ. Θα βάλει ο Moyes τρικλοποδιά στους παίκτες του Μέρσεϊσάιντ; Η ομάδα συγγραφέων του ιστότοπου έκανε μια πρόβλεψη για έναν ενδιαφέροντα αγώνα στις 31 Οκτωβρίου 2020.

Η Λίβερπουλ είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό παρά τις προκλήσεις

Οι «Μέρσεϊσάιντς» αυτή τη σεζόν, πιθανότατα, δεν θα μπορέσουν να υπολογίσουν τον Φίρχιλ φαν Ντάικ. Ο πυλώνας της άμυνας και ένας από τους ηγέτες του συλλόγου, έσπασε από τον Πίκφορντ στο ντέρμπι και τώρα θα πάρει πολύ χρόνο για να ανακάμψει από τον τραυματισμό. Πολλοί αγώνες χάθηκαν κι από άλλους παίκτες, πρώτα απ’ όλα, από τους Henderson και Alisson. Αλλά μέχρι στιγμής οι «κόκκινοι» αποδίδουν στο εναρκτήριο τμήμα στην Πρέμιερ Λιγκ καλύτερα από τους αντιπάλους τους. Βέβαια, στον τελευταίο γύρο δεν εντυπωσίασαν ακόμη και στο πλαίσιο μιας αδύναμης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Φάμπινιο, ο οποίος βγήκε στο κέντρο της άμυνας, έφερε πέναλτι κυριολεκτικά από το πουθενά. Τι θα γίνει ενάντια σε έναν πιο ισχυρότερο και οργανωμένο αντίπαλο;

Η Γουέστ Χαμ ανέβασε ρυθμούς μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου

Τα «σφυριά» ουσιαστικά κατέστρεψαν την περασμένη σεζόν. Ακόμη και μετά το διορισμό του Moyes, με μεγάλες προσπάθειες, αυτός ο σύλλογος κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στην Πρέμιερ Λιγκ. Τον Σεπτέμβριο ο εκπρόσωπος του Λονδίνου συνέχισε να γλιστρά:0-2 με τη Νιουκάσλ, 1-2 με την Άρσεναλ, και ο Ντέιβιντ θεωρήθηκε το «φαβορί» για την «1η αποχώρηση της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ». Τώρα φέρεται να ετοιμάζουν ένα νέο συμβόλαιο για το Σκωτσέζο. Και ακόμη και εκείνοι που δεν τους αρέσει ο «Moisy» πρέπει να παραδεχτούν ότι τώρα οι παίκτες του φαίνονται καλοί. Έχουν να χάσουν εδώ και 4 γύρους στη σειρά και σκοράρουν πολύ. Η Γουέστ Χαμ νίκησε συντριπτικά τη Γουλβς και την Λέστερ, και μετά από παύση για τις εθνικές επέστρεψε με 0-3 στα τελευταία 10 λεπτά της συνάντησης με την Τότεναμ και απέφυγε την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, ο Yarmolenko βοηθά τους συμπαίκτες του μόνο βγαίνοντας από τον πάγκο, ακόμα κι αν του Αντρέι δεν λείπει η επιμέλεια.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λίβερπουλ έχασε τελευταία φορά από την Γουέστ Χαμ το 2016. Τώρα οι «κόκκινοι» στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν αήττητο σερί 8 αγώνων (5 νίκες, 3 ισοπαλίες). Κέρδισαν επίσης και τους δύο αγώνες του τελευταίου πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι ισχυρότερη γενικώς, αλλά λόγω του έντονου προγράμματος και των απωλειών προσωπικού δεν θα είναι εύκολο για αυτήν στον επερχόμενο αγώνα. Αξίζει να κοιτάξετε πιο προσεκτικά το στοίχημα στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ +1,5 (απόδοση 1,952).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *