The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Football - Burnley v Leicester City - Barclays Premier League - Turf Moor - 25/4/15
Leicester City's Jamie Vardy celebrates after scoring their first goal
Action Images via Reuters / Paul Burrows
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λέστερ King Power Stadium

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του τριακοστού έκτου γύρου της Premier League θα διεξαχθεί στο Λέστερ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Λέστερ

Η Λέστερ τρέχει την περίοδο μετά την καραντίνα κάτω από κάθε κριτική – στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις νίκησε 3:0 την Κρίσταλ Πάλας, έπαιξε ισοπαλία 0:0 με την Μπράιτον και 1:1 με την Άρσεναλ, και επίσης ηττήθηκε από τον Μπόρνμουθ (1:4) και την Έβερτον (1:2) Ωστόσο, οι αλεπούδες εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζώνη του Champions League, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με 59 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 65:36.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Νεοφερμένος της ελίτ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδισε 54 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 38:33, χάρη στην οποία κατέχει υψηλή έβδομη θέση. Μετά από ένα θαμπό αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:3), οι Blades έβγαλαν σωστά συμπεράσματα. Ως αποτέλεσμα, οι νίκες 3:1 επί της Τότεναμ, 1:0 επί της Γουλβς και 3:0 επί της Τσέλσι, μαζί με ισοπαλία 1:1 με την Μπέρνλι.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου η σημερινή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φαίνεται τουλάχιστον όχι χειρότερα από την πολύ υπερτιμημένη Λέστερ. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι θα επωφεληθούν από τη σοβαρή κρίση των αλεπούδων και θα σημειώσουν τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *