The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Лестер-Наполи-16.09

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Η Πέμπτη θα είναι η μέρα του Europa League και του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, υπάρχουν πολλοί αγώνες, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε κάτι για στοίχημα. Η πιο ενδιαφέρουσα μάχη του Europa League στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι πιθανότατα Λέστερ – Νάπολι, επειδή συναντιούνται οι αντίπαλοι του επιπέδου του Champions League.

Οι «αλεπούδες» έχουν ήδη κερδίσει ένα τρόπαιο

Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς ξεκίνησαν τη σεζόν κερδίζοντας το Σούπερ Καπ Αγγλίας, νικώντας την ίδια τη Μάντσεστερ Σίτι στη μάχη για το τρόπαιο 1:0. Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρωτάθλημα, μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται με ποικίλες επιτυχίες, δύο νίκες και δύο ήττες. Στον τελευταίο γύρο οι «αλεπούδες» έχασαν εντός έδρας από την προαναφερθείσα Μανσίτι 0:1, ο αντίπαλος ήταν σαφώς καλύτερος σε αυτόν τον αγώνα. Η Λέστερ ήταν η πέμπτη για δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, από θαύμα μην μπαίνοντας στην πρώτη τετράδα. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη μάχη, έχουν τραυματισμούς.

Οι Ναπολιτάνοι φαίνονται καλά αυτή τη σεζόν

Την περασμένη σεζόν η Νάπολι έδειχνε υπέροχη στη Serie A, όπου έχασε τον αγώνα για το τοπ-4, αν και ήταν λίγους βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα κατάφερε να ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες, που της επιτρέπουν να μοιράζεται την ηγεσία. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι νίκησαν την Γιουβέντους εντός έδρας με σκορ 2:1, η νίκη ήταν με μεγάλη θέληση. Οι Ναπολιτάνοι έχουν πολλές απώλειες προσωπικού, έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών, θα είναι ιδιαίτερα αισθητή η απώλεια του Ινσίνιε.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν η πέμπτη ομάδα της Premier League και η πέμπτη ομάδα της Serie A της περασμένης σεζόν, και οι δύο σύλλογοι παραλίγο να μπουν στο Champions League. Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι η Λέστερ και η Νάπολι είναι τα κύρια φαβορί της τετράδας τους. Οι γηπεδούχοι θεωρούνται μικρά φαβορί, αλλά είναι δύσκολο για εμάς να προτιμήσουμε κάποιον. Περιμένουμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας, αλλά όχι με υψηλές επιδόσεις, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *