The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Άστον Βίλα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LeicesterCity-AstonVilla-09.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στην Αγγλία παίζουν τώρα σχεδόν χωρίς ανάπαυλα. Ακόμη και τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ένας ενδιαφέρων αγώνας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο εδώ, στην Premier League. Εδώ η περιοδεία θα κλείσει με τη συνάντηση Λέστερ – Άστον Βίλα. Ποιά από αυτές θα μπορέσει να κερδίσει τη νίκη; Οι αναγνώστες του ιστότοπου μπορούν να διαβάσουν την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 9 Μαρτίου 2020.

Η Λέστερ δεν είναι τόσο τρομερή όπως πριν

Οι «αλεπούδες» φαίνεται να έχουν χάσει τα ένστικτα του κυνηγίου ποδοσφαίρου. Και αυτό δεν μπορεί να αποδοθεί μόνο στον τραυματισμό του Jamie Vardi,  ναι, είναι αρχηγός και έχει σκοράρει πολλά γκολ, αλλά όλα αυτά αφορούσαν περισσότερο τον 1ο γύρο. Τότε όλοι θαύμαζαν την ομάδα δικαιολογημένα, όπως και τον Brendan Rogers, και η ομάδα βρισκόταν στις τρεις κορυφαίες, πίσω από την ίδια τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο τουρνουά η Λέστερ είναι ακόμα εκεί στη «χάλκινη» θέση. απλώς κατέχει μια τόσο υψηλή θέση μόνο λόγω του γεγονότος ότι όλοι οι διώκτες επίσης κουτσαίνουν. Τις τελευταίες εβδομάδες οι «αλεπούδες» ακόμα και με τον Vardi στη σύνθεση δεν μπορούσαν να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Ωστόσο, τις προάλλες έσπασαν αυτή την ανεπιτυχή σειρά με μια πολυαναμενόμενη νίκη. Μόνο στο κύπελλο και πάνω από την Μπέρμιγχαμ, αλλά αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει ήδη να βοηθήσει το σύλλογο να ξανακερδίσει την πίστη στον εαυτό του και στις δυνάμεις του.

Η Άστον Βίλα κυνηγάει λάθος πουλί

Οι “Villans” απλά δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να αγωνιστούν για το τρόπαιο, ειδικά επειδή υπάρχουν αρκετά κύπελλα στο μουσείο τους, και υπάρχει εμπειρία από τέτοιες νίκες. Αλλά, με σιγουριά, αν και όχι χωρίς τύχη, έχοντας κάνει σχεδόν όλη τη διαδρομή, στο τέλος η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ σε μια αποφασιστική στιγμή έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρά την ευρεία περιστροφή από τον Γκουαρδιόλα, η επιτυχία των “πολιτών” στο τελικό του Λιγκ Καπ ήταν περισσότερο από την προβλεπόμενη. Την ίδια στιγμή οι παίκτες του Dean Smith βυθίστηκαν απότομα στην κατάταξη, σχεδόν όλα τα αουτσάιντερ έπαιξαν καλά στην περιοδεία που έχασαν οι “Villans”. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα βρέθηκε ξανά στη ζώνη υποβιβασμού. Αλλά, πρώτον, ήταν ήδη εξοικειωμένη με αυτήν, και δεύτερον, πριν από αυτό, ο νεοφερμένος μόνο έχανε όλο τον Φεβρουάριο στην Πρέμιερ Λιγκ, βαθμιαία πλησιάζοντας στο κάτω μέρος της κατάταξης.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άστον Βίλα πέρασε τη Λέστερ στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ – 1:1 στο King Power, 2:1 εντός έδρας με τον αποφασιστικό γκολ του Αιγύπτιου Trezeguet στο 93ο λεπτό. Αλλά στο πλαίσιο της Premier League οι «αλεπούδες» νίκησαν συντριπτικά στο Μπέρμιγχαμ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς, αλλά κυρίως οι φιλοξενούμενοι. Αυτό θα τους κάνει να προχωρήσουν μπροστά, να ανοίξουν. Και ο Rogers πρέπει να το χρησιμοποιήσει αυτό. Ποντάρουμε  στην πολυαναμενόμενη νίκη της γηπεδούχου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,06.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *