The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Рома-26.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Η Κυριακή θα είναι πλούσια σε αθλητικές εκδηλώσεις, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο – Ρόμα. Πώς θα τελειώσει το ρωμαϊκό ντέρμπι;

Η Λάτσιο δυσκολεύεται αυτή τη σεζόν

Η Λάτσιο δεν τα καταφέρνει όλα αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος ξεκίνησε με δύο νίκες και τώρα δεν μπορεί να κερδίσει τρεις συνεχόμενους γύρους, έχοντας σημειώσει δύο βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Στο τελευταίο ματς οι «κυανόλευκοι» παραλίγο γλίτωσαν την ήττα εκτός έδρας από την Τορίνο 1:1, ο Ciro Immobile ισοφάρισε μόνο στο 90 + 1 λεπτά, εφαρμόζοντας το πέναλτι. Προς το παρόν η ομάδα βρίσκεται στην έβδομη θέση στη Serie A, 4 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή τετράδα. Η Λάτσιο δεν θα βοηθηθεί σε αυτή τη συνάντηση από τον Αντεκανέ και τον Τσακκανί.

Οι «λύκοι» φαίνονται ενδιαφέροντες

Η Ρόμα ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα, κερδίζοντας τέσσερα στα πέντε ματς, τη μοναδική ήττα ο σύλλογος υπέστη από τη Βερόνα εκτός έδρας 2:3. Οι «λύκοι» υπό τον Μουρίνιο φαίνονται ενδιαφέροντες, αλλά είναι πολύ νωρίς για να επαινέσουμε τον «ειδικό», η ομάδα έπαιξε ενάντια σε καλούς αντιπάλους, ισχυρούς μεσαίους, αλλά κανένας από αυτούς δεν ήταν υψηλότερης κατηγορίας. Η μάχη εναντίον της Λάτσιο θα πρέπει να είναι το πρώτο μεγάλο τεστ. Στον τελευταίο γύρο η Ρόμα νίκησε εντός έδρας την Ουντινέζε – 1:0, γεγονός που της επέτρεψε να εδραιωθεί στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο τραυματισμένος Σπινατσόλα σίγουρα δεν θα παίξει σε αυτή τη συνάντηση, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Αβραάμ, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι της ομάδας, καθώς και του Βίνι, αμφισβητείται.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, οι σύλλογοι έχουν μια τεράστια ιστορία αναμετρήσεων, αλλά θα θυμηθούμε μόνο τους αγώνες της περασμένης σεζόν, τότε οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες. Η Λάτσιο κέρδισε 3:0 και η Ρόμα απάντησε με 2:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους αντιπάλους τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόμα είναι τώρα στην καλύτερη φόρμα και η Λάτσιο είναι η γηπεδούχος μόνο στα χαρτιά, καθώς πρόκειται για ντέρμπι. Πιστεύουμε ότι ο Μουρίνιο θα μπορέσει να καθοδηγήσει σωστά τους παίκτες του, οπότε ποντάρουμε στην επιτυχία των «λύκων» με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρόμα με χάντικαπ 0 με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *