The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Кальяри-Лацио-16.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ρώμη. Στάδιο “Olimpico”

Η κύρια διακόσμηση της δέκατης όγδοης αγωνιστικής ημέρας της Serie A θα είναι το βασικό ρωμαϊκό ντέρμπι.

Λάτσιο

Η Λάτσιο ακόμα συμμετέχει στο UEFA Champions League και βρίσκεται τώρα στην όγδοη θέση με 28 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 27:25. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα οι «αετοί» αποδείχθηκαν ισχυρότεροι από τους Νάπολι (2:0), Φιορεντίνα (2:1) και Πάρμα (2:0), έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με τη Τζένοα και ηττήθηκαν ασθενώς από τη Μίλαν 2:3.

Ρόμα

Στο ίδιο διάστημα στο πρωτάθλημα η Ρόμα έχασε συντριπτικά 1:4 από την Αταλάντα, σημείωσε ισοπαλία 2:2 σε μονομαχία με την Ίντερ και επίσης επικράτησε επί της Κάλιαρι 3:2, της Σαμπντόρια 1:0 και της Κροτόνε 3:1. Έτσι, οι τζαλορόσι με 34 βαθμούς στο ενεργητικό τους και διαφορά τερμάτων 37:26 βρίσκονται στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες επικεντρώνονται κυρίως στην επίθεση, ενώ είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη. Νομίζω ότι αυτό το ντέρμπι θα μας ευχαριστήσει με υψηλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *