The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μαρσέιγ: προγνωστικά για στοίχημα

Лацио-Марсель-21.10

Europa League Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Το πρόγραμμα της Πέμπτης είναι γεμάτο ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ναι, αυτό αφορά περισσότερο τον ποσοτικό δείκτη. Υπάρχουν όμως και δυνατά ζευγάρια στο Europa League. Για παράδειγμα, τόσο η Λάτσιο όσο και η Μαρσέιγ (οι αντίπαλοι της Λοκομοτίβ Μόσχας, παρεμπιπτόντως) έπαιξαν στο Champions League πέρυσι.

Η Λάτσιο είναι πολύ ασταθής προς το παρόν

Οι «αετοί», όπως και πολλοί κορυφαίοι ιταλικοί σύλλογοι, άλλαξαν τον τεχνικό τους εκτός σεζόν. Ο Μαουρίτσιο Σάρι μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, αρκετά ιδιότροπος προπονητής με τη δική του φιλοσοφία. Οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι η ομάδα θα πρέπει να ξαναφτιαχτεί για να ταιριάζει στη νέα φιλοσοφία. Οι Laziale είχαν και καλά παιχνίδια, πρώτα απ’ όλα, σημειώθηκε νίκη στο ντέρμπι του Καπιτωλίου. Αλλά υπήρχαν ήδη αρκετές λανθασμένες κινήσεις. Αυτά περιλαμβάνουν την ήττα από την Γαλατασαράι στον 1ο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, με την γκάφα του τερματοφύλακα, Στρακόσα. Αλλά, φιλοξενώντας τη Λοκομοτίβ στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Ιταλοί κατέγραψαν το τελικό 2-0 στο 1ο ημίχρονο.

Η Μαρσέιγ δεν είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της, ειδικά σε ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Η ομάδα έχει ένα δυνατό ξεκίνημα αυτή τη σεζόν. Και, ίσως, οι παίκτες του Χόρχε Σαμπαόλι, ειδικά οι οπαδοί τους, «αυτοπυροβολήθηκαν στο πόδι». Μετά τη σκανδαλώδη μονομαχία εναντίον της Νος, η οποία μετατράπηκε σε μαζική αναμέτρηση (και τελικά θα παιχτεί ξανά), οι «Προβηγκιανοί» έχασαν με κάποιο τρόπο την πορεία τους. Αυτό επηρέασε επίσης το Europa League, στο οποίο οι Γάλλοι δεν έχουν κερδίσει ακόμη. Η Μαρσέιγ ήταν πολύ κοντά στη νίκη στη Μόσχα: έχοντας κερδίσει ένα πλεονέκτημα στον αριθμό των παικτών μετά την απομάκρυνση του Tiknizyan, πέτυχαν αμέσως γκολ. Αλλά δεν πίεσαν μέχρι τέρμα τους Μοσχοβίτες, κάτι το οποίο πλήρωσαν. Ο νεοφερμένος των Ρώσων, Anjorin, σκόραρε με μακρινό σουτ πέτυχε στη γωνία. Ήταν ήδη το 89ο λεπτό και η Μαρσέιγ δεν είχε χρόνο να πάει μπροστά. Στη συνέχεια, παρ’ όλο το πλεονέκτημα, ο Παγιέ και η παρέα του δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο Velodrome στην Γαλατασαράι, τελειώνοντας το παιχνίδι 0-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής οι Γάλλοι έχουν αποτύχει. Το 1999, έπαιξαν εναντίον Ιταλών στο Champions League 1999/2000, το 2018 στο Europa League, και οι 4 συναντήσεις έφεραν μόνο την ήττα στη Μαρσέιγ.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο θα παίξει μετά από έναν σκληρό αγώνα με την Ίντερ. Όμως εντός έδρας οι «αετοί» θα είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το μέγιστο. Η Μαρσέιγ δεν είναι εντυπωσιακή και ιστορικά κακή με αυτόν τον αντίπαλο. Ποντάρουμε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *