The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΚΟΥΜΠΑΝΓΚΟ εναντίον ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ ΛΟΜΠΙΤΟ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Кубанго-Академика-22.03b

Γκιράμπολα Αγκόλας

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Η Κούμπανγκο και η Ακαντέμικα θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Αγκόλας.

ΚΟΥΜΠΑΝΓΚΟ 

Με 17 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 15:26 η Κουμπάνγκο βρίσκεται στη δέκατη τέταρτη θέση, διατρέχοντας σοβαρά την πτώση στην κατηγορίας. Κατά συνέπεια, τα τελευταία αποτελέσματα αυτής της ομάδας δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα τους οπαδούς της. Ως αποτέλεσμα, ισοπαλία 0:0 με την Ίντερ και 1:1 με την Ρεκρεατίβου Λιμπόλου, μεταξύ των οποίων υπήρχαν ήττες 0:3 από την Onse Bravush, 1:2 από Πριμέιρα ντο Αγόσου και 0:1 από τον Petru Athletic.

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ ΛΟΜΠΙΤΟ

Οι δείκτες την Ακαντέμικα είναι πολύ καλύτεροι – η έκτη θέση, 33 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:16. Αν και στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια οι κιτρινόομαυροι δεν ευχαριστούσαν ιδιαίτερα τους οπαδούς τους. Αφού η νίκη 3:1 πάνω από τη Santa Rita αντικαταστάθηκε από τις δυσκολίες στις αντιπαραθέσεις με την Deshportu Wila (0:0), Sagrada (2:4), Ferrovariu Huambo (1:1) και Kaala (1:2).

Πρόβλεψη

Αναμφίβολα, η κατάσταση των φιλοξενουμένων είναι ελαφρώς υψηλότερη. Ωστόσο, πιστεύω ότι η Κουμπάνγκο θα χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά τον παράγοντα της έδρας και θα προσπαθήσει να αποφύγει μια άλλη ήττα σε μονομαχία με έναν αντίπαλο σε κρίση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η ΚΟΥΜΠΑΝΓΚΟ δε θα χάσει με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *