The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολωνία εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Koln-BorussiaDortmund-02.02

Μπουντεσλίγκα

Στάδιο Ράιν Ενεργκί, Κολωνία

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας του εικοστού πρώτου γύρου της Μπουντεσλίγκα της σεζόν 2017–18 μεταξύ Κολωνίας και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι “σφίγγες” είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αν και στην πλευρά των “τραγών” θα υπάρξει ο παράγοντας της έδρας και αρκετά καλή αγωνιστική φόρμα. Αξίζει επίσης να προσέξετε το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ εκτός έδρας παίζει λιγότερο παραγωγικά από ό, τι στην έδρα της, και αυτό μπορεί να επηρεάσει το επερχόμενο παιχνίδι.

Αουτσάιντερ

Η Κολωνία μετά από 20 γύρους βρίσκεται στην τελευταία 20η γραμμή στο βαθμολογικό πίνακα, απέχει από τη σωτήρια 15η θέση επτά βαθμούς, αλλά δεν φαίνεται καταδικασμένη καθόλου. Σε τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν το 2018 οι «τράγοι» νίκησαν δύο φορές την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και την Αμβούργο και έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Άουγκσμπουργκ.

Κακιά φόρμα

Ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζει να κουτσαίνει και στα δύο της πόδια. Το 2018 οι “σφίγγες” έπαιξαν τρεις συναντήσεις και σε καμία δεν κατάφεραν να κερδίσουν: οι ήττες καταγράφηκαν στους αγώνες ενάντια στο Βόλφσμπουργκ, Χέρτα και Φράιμπουργκ. Τέτοια αποτελέσματα οδήγησαν στο γεγονός ότι οι “μαύρο-κίτρινοι” έπεσαν στην έκτη θέση στις βαθμολογίες, χάνουν από την Άιντραχτ, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς. Στην έδρα της η Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα αυτής της σεζόν σημείωσε 25 γκολ σε 10 αγώνες, ενώ εκτός έδρας 17 στον ίδιο αριθμό συναντήσεων.

Πρόβλεψη

Η Κολωνία συνήλθε μετά τον ανεπιτυχή πρώτο γύρο, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα κάνουν το καλύτερό τους για να διατηρήσουν τη θέση στην ελίτ. Για να γίνει αυτό, είναι καλό να μην χάσουν στην έδρα τους και, συνεπώς, να κρατήσουν την πύλη τους ανέπαφη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι κάτω από 2,0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *