The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλαμπ Μπριζ εναντίον Γκενκ: προγνωστικά για στοίχημα

Брюгге-Генк-17.07

Σούπερ Καπ Βελγίου

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ

Παραδοσιακά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο Βέλγιο θα ξεκινήσει με τν αγώνα για το Σούπερ Καπ. Θα παίξουν οι καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, Κλαμπ Μπριζ και Γκενκ. Ποια από αυτές θα κερδίσει στο Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ;

Η Κλαμπ Μπριζ κυριαρχεί στο βελγικό ποδόσφαιρο με τον σημερινό τεχνικό

Το 2019 επέστρεψαν τον Philip Clement στην ομάδα. Στο παρελθόν, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της χώρας στα τέλη του αιώνα, έχει ήδη επιτύχει και ως τεχνικός. Έχοντας επιστρέψει στην Μπριζ, ο προπονητής επέστρεψε αμέσως την ομάδα στην 1η θέση (το 2020, λόγω καραντίνας, η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε καλά-καλά). Και στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό η ομάδα φαινόταν καλή μαζί του, θυμόμαστε πώς νίκησε τη Ζενίτ στον όμιλο του Champions League. Αν και το τέλος της περασμένης σεζόν ήταν θολό, και μόνο ένα σημαντικό χάντικαπ, που δημιουργήθηκε στο 1ο στάδιο του Jupiler League, στην «κανονική σεζόν», τους επέτρεψε να τελειώσουν με ένα άλλο «χρυσό». Αλλά η αγορά του Νώε Λανγκ από την Άγιαξ και του Σόμπολ από τη Σαχτάρ δείχνουν ότι οι φιλοδοξίες των «μαύρου-μπλε» δεν έχουν εξαφανιστεί πουθενά.

Η Γκενκ μπορεί να προσθέσει την περασμένη σεζόν στο ενεργητικό της

Οι «Masters» ξεκίνησαν βαριά το προηγούμενο πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου ο τεχνικός τους άλλαξε πολλές φορές: ξεκίνησαν με τον Hannes Wolf, μετά μιάμιση εβδομάδα ο Olivieri ήταν αναπληρωτής, τελικά, τον Σεπτέμβριο-Νοέμβριο, δεν μπόρεσε να βρει μια κοινή γλώσσα με την ομάδα ο Jesse Torup. Μόνο όταν, λίγο πριν από το χειμώνα, ήταν δυνατόν να επιτευχθεί συμφωνία με τον van den Brom, η κατάσταση άρχισε τελικά να ομαλοποιείται. Ο Τζον, ο οποίος είχε ήδη εργαστεί στο παρελθόν με έναν άλλο βελγικό σύλλογο, Άντερλεχτ (3 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλήματος του 2013), κατάφερε να αναπληρώσει το μουσείο αμέσως, κερδίζοντας το κύπελλο της χώρας. Και μετά, όταν στο 2ο στάδιο, οι πόντοι χωρίστηκαν, με τον Ολλανδό η Γκενκ ήταν κοντά να πλησιάσει τον αρχηγό που είχε αρχίσει να κάνει λάθη (1 νίκη σε 6 αγώνες!). Ως αποτέλεσμα, μόνο χάρη σε πρόσθετους δείκτες, η Μπριζ διατήρησε την 1η θέση, το αποτέλεσμα ήταν 44 βαθμοί η καθεμία.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κλαμπ Μπριζ είχε ένα εντυπωσιακό σερί με 4 νίκες και 1 ισοπαλία το 2019-2021, συμπεριλαμβανομένης της νίκης και στους δύο αγώνες την τελευταία κανονική σεζόν. Αλλά τον Μάιο η Γκενκ φαινόταν καλύτερη, έχοντας κερδίσει από τρεις βαθμούς και στις δύο συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η Κλαμπ Μπριζ θεωρείται το φαβορί σ’ αυτόν τον αγώνα. Όμως οι καλεσμένοι τα πήγαν καλά την άνοιξη, οπότε αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο στοίχημα στη νίκη της Γκενκ με χάντικαπ +1 γκολ (απόδοση 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *