The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κατάρ εναντίον Εκουαδόρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Катар-Эквадор-20.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο – Φάση ομίλων – Όμιλος Α
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.
Al Bayt Stadium

Στις 20 Νοεμβρίου ξεκινά επίσημα το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA, θα ανοίξει το τουρνουά με αγώνα Κατάρ – Εκουαδόρ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.
Το Κατάρ θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει το κοινό του
Για τους Καταριανούς, αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι οι οικοδεσπότες και οι πρωτοεμφανιζόμενοι στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο όμιλος που παίζει είναι αρκετά λειτουργικός, η Ολλανδία είναι φαβορί εδώ, αλλά για τη δεύτερη θέση μπορούν να ανταγωνιστούν τον Ισημερινό και το Καμερούν. Δεν θα είναι περιττό να θυμηθούμε ότι το Κατάρ είναι η νυν πρωταθλήτρια της Ασίας. Καθώς δεν υπήρχαν προκριματικά, η ομάδα προσπάθησε να κρατηθεί σε φόρμα μέσα από φιλικούς αγώνες. Το Κατάρ έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα πριν από μια εβδομάδα και, όταν κατάφερε να κερδίσει την Αλβανία με σκορ 1:0.
Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ο Ισημερινός
Πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ήδη ένα σημαντικό επίτευγμα για τους παίκτες του Ισημερινού. Στην πρόκρισή της, η ομάδα τερμάτισε τέταρτη, ψηλότερα ήταν τέρατα όπως η Βραζιλία, η Αργεντινή και η Ουρουγουάη. Αν αναλύσουμε τα έξι τελευταία φιλικά, η ομάδα δεν έχει δεχτεί ποτέ, αλλά σε τέσσερις περιπτώσεις σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ο Ισημερινός, ένας πολύ άβολος και οργανωμένος αντίπαλος.
Προσωπικές συναντήσεις
Όπως δείχνουν τα στατιστικά των αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, το 2018, όταν το Κατάρ κέρδισε τον φιλικό αγώνα με σκορ 4:3.
Πρόβλεψη
Στο εναρκτήριο ματς, οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τον Ισημερινό, αν και θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το Κατάρ θα έχει μεγάλη υποστήριξη. Θα είναι μια απρόβλεπτη και έντονη μάχη που μπορεί να τελειώσει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Οι ομάδες είναι σίγουρα χρεωμένες να παλέψουν για τα πλέι οφ, οπότε θεωρούμε ένα πολλά υποσχόμενο στοίχημα για την ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *