The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καραμπάγ εναντίον Φερεντσβάρος: πρόβλεψη για τον αγώνα

Карабах-Ференцварош-03.08

Champions League Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022, 7:00 μ.μ.

Tofiq Bəhramov adına Respublika Stadionu

Η πρόκριση του Champions League συνεχίζει να ενθουσιάζει τους φίλους του ποδοσφαίρου και του στοιχήματος με ενδιαφέροντα γεγονότα. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Καραμπάγ – Φερεντσβάρος.

Η Καραμπάγ είναι δυνατή εντός έδρας

Για την Καραμπάγ η πρόκριση στο Champions League είναι γηγενής διοργάνωση, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος, να φτάσει στη φάση των ομίλων, κάτι που είναι εφικτό σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Αυτή τη σεζόν, η ομάδα έχει ήδη ξεπεράσει δύο δυνατούς αντιπάλους, πρώτα τη Λεχ, από την οποία έχασε 0:1 εκτός έδρας και μετά κέρδισε εντός έδρας 5:1, με τη Ζυρίχη ήταν διαφορετική ιστορία, νίκη εντός έδρας 3:2, ήττα εκτός έδρας 1: 2, και μετά νικητήριο γκολ στην παράταση. Όσο το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει, οι «καβαλάρηδες» επικεντρώνονται πλήρως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Φράντι πρέπει ακόμα να ανεβάσουν ρυθμούς

Η Φερεντσβάρος ονειρεύεται τη φάση των ομίλων του Champions League, ενώ ο σύλλογος πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο. Στον πρώτο γύρο, οι Φράντι νίκησαν την Τομπόλ, σημείωσε ισοπαλία 0:0 εκτός έδρας και κέρδισε εντός έδρας – 5:1. Πιο δύσκολα ήταν κόντρα στη Σλόβαν από την Μπρατισλάβα, από την οποία έχασαν εντός έδρας με σκορ 1:2 και εκτός έδρας κατάφεραν να πάρουν εκδίκηση – 4:1. Το ουγγρικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, όπου η Φερεντσβάρος νίκησε εντός έδρας την Puskas Academi με σκορ 1:0 στον πρώτο γύρο, το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 90+4 λεπτό, ενώ ο αντίπαλος δεν μετέτρεψε πέναλτι στο 77ο λεπτό. Οι παίκτες του Τσερτσέσοφ πρέπει να βελτιωθούν, γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα ως για το παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι αντίπαλοι δεν έχουν ξαναπαίξει μεταξύ τους. Είναι δύσκολο να δώσεις προτίμηση σε κάποιον, γιατί θα συναντηθούν ομάδες περίπου ίσης κατηγορίας. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πλεονέκτημα στην Καραμπάγ, αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι ο σύλλογος παίζει καλά εντός έδρας. Αναμένουμε μια απρόβλεπτη μάχη, ιδανικά, είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε ζωντανά, αφού είναι δύσκολο να προβλέψετε ακόμη και το μοτίβο του παιχνιδιού. Πιστεύουμε στο όμορφο ποδόσφαιρο, οπότε ποντάρουμε σε over 2,5 γκολ (απόδοση 2,21).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *