The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάδιθ εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бетис-Рома-13.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, 8:00 μ.μ.

Estadio Nuevo Mirandilla

Επιτέλους, έχοντας παίξει τον 3ο και τον 4ο γύρο στη σειρά, το Champions League κάνει παύση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι σύλλογοι θα ξεκουραστούν, αντιθέτως σε πολλές χώρες χρησιμοποιούν την ευκαιρία να κάνουν μια «έκτακτη» περιοδεία στα μέσα της εβδομάδας. Στην ισπανική La Liga, κάποιοι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη. Η Κάδιθ θα φιλοξενήσει την Μπέτις. Και οι δύο ομάδες, λόγω διαφορετικών στόχων, χρειάζονται νίκη – ποιος θα την πάρει; Το τμήμα ειδικών του site έχει συντάξει αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα της 19ης Οκτωβρίου 2022.

Η Κάδιθ έπεσε ξανά σε αγώνα επιβίωσης

Το «κίτρινο υποβρύχιο» τις προηγούμενες σεζόν ευχαριστούσε τους θαυμαστές του. Στην αρχή, μετά από σχεδόν μιάμιση δεκαετία, μπόρεσε να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Και στη συνέχεια έφτασε στη 12η θέση εκεί, σημειώνοντας το καλύτερο του αποτέλεσμα στην ιστορία. Ωστόσο, ακολούθησε η πτώση, αλλά με τον διορισμό του Sergio Gonzalez Soriano ως επικεφαλής προπονητή η ομάδα κέρδισε τη διαμάχη με τη Γρανάδα για τη σωτήρια 17η θέση, βγήκε μπροστά από τον ανταγωνιστή μόνο με 1 βαθμό. Τώρα πρέπει να παλέψουν ξανά για την επιβίωση. Και οι 5 πρώτοι γύροι της La Liga έληξαν με ήττες, κάτι που εν μέρει δικαιολογήθηκε από το δύσκολο πρόγραμμα αγώνων. Και πράγματι, μετά η ομάδα κέρδισε τη Βαγιαδολίδ και σημείωσε ισοπαλία με Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ. Θα μπορούσαν να κερδίσουν και τη Ζιρόνα, αλλά στο 12ο (δωδέκατο!) λεπτό καθυστερήσεων, ο Στοάνι έγραψε το 1-1 από το σημείο του πέναλτι.

Η Μπέτις θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πρόοδό της αυτή τη σεζόν

Τα «αγγούρια» στο πρόσωπο του Manuel Pellegrini βρήκαν τελικά έναν τεχνικό, στον οποίο οι μακροχρόνιες φιλοδοξίες άρχισαν να λαμβάνουν πραγματικό περιεχόμενο. Ο Χιλιανός ανέβασε αμέσως την ομάδα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η 2η χρονιά της δουλειάς του έφερε ήδη την 5η θέση σε συνδυασμό με το κύπελλο. Ενώ τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο έγινε επίδειξη τόσο του παιχνιδιού όσο και των αποτελεσμάτων, που επιτρέπουν να μιλήσουμε για διεκδικήσεις για το Champions League. Βέβαια μετά από μια παύση στους αγώνες των εθνικών ομάδων, οι Beticos άρχισαν ξαφνικά να μαζεύουν ηλίθιες αποβολές και, κατά συνέπεια, στη μειοψηφία, χάνουν βαθμούς όπου περίμεναν νίκες: 0-1 στο Βίγκο με τη Θέλτα, 0-0 στο γήπεδο της Βαγιαδολίδ. Και μόνο με την Αλμερία πέτυχαν μια σίγουρη νίκη 3:1.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την επιστροφή της Κάδιθ στη La Liga, μόνο μία φορά σε 4 αγώνες κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία στα παιχνίδια με την Μπέτις. Όλες οι άλλες συναντήσεις έφεραν τη νίκη στα «αγγούρια».

Πρόβλεψη

Η Κάδιθ ανέβασε ρυθμούς σταδιακά, αλλά ακόμα δεν πιστεύεται ότι θα μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα στους φιλόδοξους φιλοξενούμενους. Ποντάρουμε στη νίκη της Μπέτις (απόδοση 2,1).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *