The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Италия-Англия-23.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 5/6

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Βασική διακόσμηση του πέμπτου γύρου του Ομίλου Γ του Πρωταθλήαμτος Εθνών θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ εθνικών Ιταλίας και Αγγλίας, των φιναλίστ του Euro 2020.

Ιταλία

Η εθνική Ιταλίας τα πηγαίνει πολύ καλά στο τωρινό όμιλο του θανάτου, βρίσκεται στην τρίτη θέση με πέντε βαθμούς, διαφορά τερμάτων 5:7 και μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Νωρίτερα, η Squadra Azzurra σημείωσε ισοπαλία 0:0 με την εθνική Αγγλίας, νίκησε 2:1 την Ουγγαρία, καθώς κατέθεσε τα όπλα μπροστά από την εθνική Γερμανίας – 1:1 και 2:5.

Αγγλία

Την ίδια ώρα, η Αγγλία κινδυνεύει να υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία, έχει μόλις δύο βαθμούς στο ενεργητικό της, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 1:6. Παραδόξως, οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ έχασαν δύο φορές από την Ουγγαρία (0:1, 0:4), αλλά οι αναμετρήσεις με ισχυρότερη Γερμανία (1:1) και Ιταλία (0:0) ήταν πολύ καλύτερες.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η εθνική Αγγλίας, που δεν θέλει να υποβιβαστεί, θα προσφέρει στους Ιταλούς πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο απ’ ό,τι συνήθως, το οποίο τελικά θα τελειώσει με ανταλλαγή των σουτ. Παρόλα αυτά, οι επιθετικές δυνατότητες των ομάδων είναι αρκετά υψηλές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *