The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Португалия-04.06

Φιλικός αγώνας

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Ο προπαρασκευαστικός κύκλος για το Euro συνεχίζεται από την περασμένη εβδομάδα και ορισμένες ομάδες παίζουν ήδη τον δεύτερο αγώνα τους σε αυτό το εκπαιδευτικό στρατόπεδο. Την Παρασκευή θα παίξουν οι γείτονες, η Ισπανία και η Πορτογαλία, γι ’αυτούς είναι οι πρώτες συναντήσεις φέτος το καλοκαίρι. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλούς στόχους για το τουρνουά. Ποια είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή;

Η Ισπανία εξέπληξε σοβαρά με τη σύνθεση για το πρωτάθλημα

Η «φούρια ρόχα» υπό τον Luis Enrique είναι γεμάτη με μια ποικιλία ερμηνευτών. Κάποτε, ο τεχνικός κατηγορήθηκε για αγνόηση των αστεριών της Μπαρτσελονα. Τώρα, ακόμη και στην εκτεταμένη λίστα, δεν βρέθηκε θέση για εκπρόσωπο της Ρεάλ Μαδρίτης. Συμπεριλαμβανομένου του Sergio Ramos με τα απίστευτα 180 παιχνίδια του. Αλλά κάλεσαν τον 27χρονο Emeric Laporte, ο οποίος περίμενε πολύ για πρόσκληση από τον Deschamps, αλλά δεν έπαιξε ποτέ για την ομάδα της πατρίδας του, τη Γαλλία. Εμφανίζεται επίσης ο Robert Sanchez, ο τερματοφύλακας της Μπράιτον. Φαίνεται ότι ο «Λούτσο» δεν μπόρεσε ποτέ να αποφασίσει ποιον θα χρησιμοποιήσει ως # 1. Ίσως αξίζει να δοκιμάσει τον ντεμπιτάντ σε αυτήν τη συνάντηση, όπου οι συνθήκες θα είναι όσο το δυνατόν παρόμοιες με μάχιμες;

Η Πορτογαλία πηγαίνει στο Euro ως νυν νικήτρια

Η Πορτογάλοι, από τη μία πλευρά, κατάφεραν να δημιουργήσουν αίσθηση το 2016, όχι μόνο φτάνοντας στον τελικό, αλλά και νικώντας τη Γαλλία στο Παρίσι (μετά κέρδισαν επίσης το League of Nations) Από την άλλη πλευρά, στα προκριματικά του Euro οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έχασαν την 1η θέση στον όμιλο από την Ουκρανία και δεν κέρδισαν εντός έδρας εναντίον της Σερβίας. Έπαιξαν επίσης 2-2 τον Μάρτιο με τους Σέρβους, αλλά ήδη στο γήπεδό τους. Και σε άλλους αγώνες την άνοιξη δεν εντυπωσίασαν: νίκησαν το Αζερμπαϊτζάν εντός έδρας λόγω του γκολ του Μεντβέντεφ, έχασαν πρώτοι από το Λουξεμβούργο (διακρίθηκε ο Γκέρσον Ροντρίγκες), ωστόσο, απαντώντας σε αυτό με 3 δικά τους. Ωστόσο, τώρα συγκεντρώθηκε η top σύνθεση. Βέβαια, δεν υπάρχουν οι Cedric Soares, Mario Rui, Nelson Semedo, Andre Gomes, Pedro Neto, Trinkau, Paulinho, αλλά δεν είναι ισχυρότεροι από τους ανταγωνιστές που προτίμησε ο Φερνάντο Σάντος. Είναι πιο σημαντικό τι διάθεση θα έχει ο Ρονάλντο. Μετά την επιστροφή του Allegri στη Γιουβέντους, οι φήμες για την αποχώρηση του Cristiano εντάθηκαν.

Προηγούμενοι αγώνες

Για τρεις συνεχόμενες φορές οι συναντήσεις έληξαν με ισοπαλία. Πρώτα οι Ισπανοί απέκλεισαν τους γείτονές τους μόνο στη διαδικασία των πέναλτι στο «χρυσό» για τον εαυτό τους Euro 2012, μετά ήταν 3-3 στο «Ρωσικό» Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, δεν ανοίχθηκε σκορ στο φιλικό.

Πρόβλεψη

Ίσως το 0-0 του φθινόπωρου να μην επαναληφθεί, αλλά είναι απίθανο να έχουμε θέαμα. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *