The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Γαλλία: προγνωστικά για στοίχημα

Испания-Литва-08.06

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Τελικός

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο San Siro

Οι εθνικές ομάδες της Ισπανίας και της Γαλλίας θα διεκδικήσουν το δικαίωμα να κατέχουν το δεύτερο Κύπελλο Εθνών στην ιστορία. Ποιος θριαμβεύει σε αυτή την αντιπαράθεση;

Ισπανία

Στο Euro 2020 η Ισπανία έφτασε στον ημιτελικό, όπου αποκλείστηκε από τους Ιταλούς μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Και ήδη τον Σεπτέμβριο η φούρια ρόχα έχασε 1:2 από τη Σουηδία, μετά απ’ αυτό νίκησε εύκολα τη Γεωργία (4:0) και το Κοσσυφοπέδιο (2:0) στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Την παραμονή οι παίκτες του Ενρίκε πήραν εκδίκηση από την Ιταλία (2:1) στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Εθνών.

Γαλλία

Είναι δύσκολο για τη Γαλλία να δείξει το επίπεδο της πρωταθλήτριας του παιχνιδιού φέτος. Αν και κερδίζοντας 3:2 εναντίον του Βελγίου στο Πρωτάθλημα Εθνών έκανε σχεδόν όλους τους σκεπτικιστές να ντρέπονται. Ενώ υπήρχε λόγος για κριτική των Le Bleu. Θαμποί αγώνες του Σεπτεμβρίου με τη Βοσνία (1:1), την Ουκρανία (1:1) και τη Φινλανδία (2:0), καθώς και ο αποκλεισμός στους 16 του EURO 2020 από την Ελβετία είναι μια ακόμη επιβεβαίωση αυτού.

Πρόβλεψη

Οι Γάλλοι θεωρούνται μικρά φαβορί του τελικού, το αγωνιστικό δυναμικό των οποίων είναι πολύ μεγαλύτερο. Αλλά η Ισπανία θα προσπαθήσει επίσης να κερδίσει το τρόπαιο με τον συνηθισμένο επιθετικό της τρόπο, οπότε περιμένω γκολ που θα σημειωθούν και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *