The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιρλανδία εναντίον Ουαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ireland - Wales-16.10

Πρωτάθλημα Εθνών

Aviva Stadium, Δουβλίνο

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες την επόμενη Τρίτη θα είναι η μονομαχία μεταξύ εθνικών της Ιρλανδίας και της Ουαλίας. Σημαντική μονομαχία μεταξύ δύο ομάδων που εκπροσωπούν τα γειτονικά κράτη. Επιπλέον, η Ιρλανδία και η Ουαλία έπαιξαν μεταξύ τους στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, τότε οι «πράσινοι» δεν άφησαν τους «δράκους» να περάσουν στα πλέι-οφ, αλλά ούτε οι Ιρλανδοί προκρίθηκαν στο Μουντιάλ.

Με ένα βαθμό

Η εθνική της Ιρλανδίας στην Πρωτάθλημα Εθνών έπαιξε δύο αγώνες, κατάφερε να σκοράρει ένα βαθμό στο ενεργητικό της. Στον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» νίκησαν συντριπτικά την Ουαλία 1:4, και το περασμένο Σάββατο έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με τους Δανούς. Για να υπολογίζουν την πρώτη θέση στον Όμιλο 4 της Κατηγορίας Β οι μελλοντικοί γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν στο επόμενο παιχνίδι.

Στη δεύτερη θέση

Αλλά η Ουαλία χρειάζεται επίσης τρεις βαθμούς, οι «δράκοι» μετά τη συντριπτική νίκη επί της Ιρλανδίας 4:1, έχασαν από την εθνική της Δανίας εκτός έδρας 0:2. Οι Δανοί μετά από στρατηγικά σημαντική ισοπαλία εκτός έδρας με τους Ιρλανδούς βρίσκονται στην πρώτη θέση στον όμιλο και έχουν χάντικαπ έναντι όλων των ανταγωνιστών. Η εθνική της Ουαλίας διεξήγαγε φιλικό αγώνα με την Ισπανία τον Οκτώβριο, η μονομαχία πραγματοποιήθηκε στο Κάρντιφ και η «φούρια ρόχα» επικράτησε με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Η Ιρλανδία και η Ουαλία δύσκολα μπορούν να ονομαστούν παραγωγικές ομάδες, παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι έπαιξαν διασκεδαστικά. Η εθνική της Ιρλανδίας θα προσπαθήσει να μην χάσει το πρόσωπο στον εντός έδρας αγώνα, ενώ η εθνική της Ουαλίας συχνά παίζει όσο πιο προσεκτικά γίνεται στην άμυνα, χωρίς περιττούς κινδύνους. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο «σύνολο είναι κάτω» μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *