The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι 4/05/2016

Wolf-Real-12.04

Στις 4 Μαΐου του 2016 στη Μαδρίτη στο περίφημο στάδιο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο ημιτελικό αγώνα του Champions League θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Πόσο σίγουρη θα είναι η νίκη των γηπεδούχων;

Περίληψη του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Το κύριο γεγονός που συνδέεται με το πρώτο ματς στο Μάντσεστερ, ήταν η απουσία στη σύνθεση των «μαρέγκων» του βασικού αστεριού Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στον αγώνα λόγω προβλημάτων με υγεία.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ακόμη και χωρίς το κεντρικό τους αστέρι και εκτός έδρας οι Μαδριλένιοι είχαν όσο εδαφικό τόσο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά έλειπε άτομο για ωραίο και ακριβές φινίρισμα. Ίσως αν ο Πορτογάλος ήταν παρόν στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα θα ήταν πιο επιτυχημένα για το «Royal Club» και με τη συμμετοχή του το παιχνίδι θα είχε τελειώσει με διαφορετικό τρόπο, αφού απ’ όλο σύνολο της ομάδας είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης. Ο «Επτά» της Μαδρίτης είναι και πάλι ο καλύτερος σκόρερ και, εκτός από τα 31 γκολ στο εθνικό πρωτάθλημα, κατάφερε να διακρίνει τον εαυτό του 16 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό το αποτέλεσμα είναι ο άνευ όρων ηγέτης στον αριθμό των γκολ που έχει σκοράρει σε πιο διάσημο ευρωπαϊκό κύπελλο. Αφού ο πιο κοντινός διώκτης ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν) σημείωσε 8 γκολ λιγότερο. Κατόπιν διαβεβαιώσεων του τεχνικού τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο έως το επαναληπτικό παιχνίδι θα πρέπει να ανακάμψει πλήρως.

Μάντσεστερ Σίτι

Μέχρι σήμερα οι παίκτες του Manuel Pellegrini βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Στο πλαίσιο της Premier League της Αγγλίας σημείωσαν τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και βρίσκονται στην τρίτη θέση. Ο εντός έδρας αγώνας κόντρα στη Ρεάλ, μάλλον δεν ταιριάζει το σχέδιό τους. Μια λευκή ισοπαλία με τέτοιο αντίπαλο πριν από τον επαναληπτικό αγώνα εκτός έδρας – δεν είναι αυτό που θα ήθελαν οι «πολίτες». Το πιο πιθανό είναι ότι ήλπιζαν να κερδίσουν τουλάχιστον με το σκορ 1:0. Εκτός έδρας για τη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν το κύριο αστέρι τους. Ωστόσο, οι Βρετανοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη σύνθεση. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα στην επίθεση δε δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες, η άμυνά της ήταν σχεδόν αδιάβατη. Εκτός έδρας η ομάδα θα πρέπει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα. Αλλιώς δε γίνεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποδόσεις των bookmakers

Φαβορί και μάλιστα ισχυρό σε αυτόν τον αγώνα οι εταιρείες έχουν χρίσει την γηπεδούχο ομάδα. Στοίχημα για τη νίκη της Ρεάλ μπορεί να γίνει με απόδοση 1,57, ενώ η ελαφρώς απίθανη νίκη της φιλοξενούμενης εκτιμάται με απόδοση 5,50. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα σε αυτό το παιχνίδι, αναμένονται τουλάχιστον τρία γκολ. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο όβερ 2,5 με απόδοση 1,80, ενώ στο αντίθετο αποτέλεσμα δίνεται 2,00.

Δεν υπάρχει νόημα να αμφισβητούμε τους bookmakers, ότι το φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Το γεγονός ότι με την απουσία του Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει εκτός έδρας, μιλά υπέρ των γηπεδούχων. Το έργο τους πλέον είναι πιο εύκολο. Οι θεατές μπορούν να ξεχάσουν ότι υπήρξε αγώνας στο «Etihad». Στην τρέχουσα σεζόν του Champions League οι παίκτες του Ζιντάν δεν έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας τους. Αλλά η Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα έρχεται στη Μαδρίτη για να αμύνεται και να αναζητεί ευκαιρίες για να αντεπιτεθεί. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να παρασυρθεί και να χάσει γκολ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σε αυτό το παιχνίδι θα δούμε την μπάλα στα δίχτυα των δύο ομάδων.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: «Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν».


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *