The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζενίτ εναντίον ΡΜ Λειψίάς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Zenit-RBLeipzig-15.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Στάδιο Κρεστόφσκι, Αγία Πετρούπολη

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της πλησιέστερης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης και γερμανικού συλλόγου ΡΜ Λειψίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων για αυτή τη συνάντηση έβαλαν σχεδόν ίση γραμμή, θεωρούν ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες να κερδίσουν στο επόμενο παιχνίδι. Ο πρώτος αγώνας της αντιπαράθεσης, που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Γερμανίας, έληξε με την ελάχιστη νίκη 2:1 υπέρ της γηπεδούχου. Για να προκριθεί στον επόμενο γύρο η Ζενίτ μπορεί να σκοράρει ένα μόνο γκολ, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ σημαντικό να μην χάσει.

Ήττες

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Ρωσίας η Ζενίτ έπαιξε δύο συναντήσεις, οι οποίες έληξαν με το ίδιο σκορ 0:0. Πρώτα  η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στην έδρα της δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα της Άμκαρ, και στη συνέχεια έπαιξε ισοπαλία με τη Ροστόφ. Μετά από αυτές τις δύο αποτυχίες η Ζενίτ έπεσε στην πέμπτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Ρωσίας, έχει στο ενεργητικό της 39 βαθμούς, χάνοντας δύο βαθμούς από τη ΤΣΣΚΑ.

Σε δύο μέτωπα

Αντίθετα με τις περισσότερες γερμανικές ομάδες για την ΡΜ Λειψίας το Γιουρόπα Λιγκ έχει μεγάλη σημασία. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν μικρή διεθνή βαθμολογία, η οποία εμποδίζει αυτή την ομάδα στην κλήρωση. Στο γερμανικό πρωτάθλημα η ΡΜ Λειψίας μετά από τις 26 γύρους βρίσκεται στην έκτη θέση, έχει 40 βαθμούς στο ενεργητικό της, χάνει από την Μπάγερ τέσσερις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Ζενίτ σχεδόν έχασε την ευκαιρία να γίνει πρωταθλήτρια της Ρωσίας, το Γιουρόπα Λιγκ είναι τουρνουά προτεραιότητας για την ομάδα του Mancini. Η ενδεκάδα της Αγίας Πετρούπολης παίζει τέλεια εντός έδρας, ενώ οι «ταύροι» συνεχώς έχουν προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ζενίτ δεν θα χάσει με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *