The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γρανάδα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Гранада-РеалМадрид-13.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λος Κάρμενες

Η Primera φτάνει στο τέλος της, απομένουν τρεις γύροι και τρεις ομάδες αγωνίζονται για τον τίτλο. Μάι από αυτές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στον 36ο γύρο θα αγωνιστεί εναντίον της Γρανάδας. Διαβάστε τη λεπτομερή πρόβλεψη για τον αγώνα των αναφερόμενων συλλόγων στον ιστότοπό μας.

Οι «ναθαρίες» δεν διεκδικούν πια τα ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Για τη Γρανάδα, αυτή η σεζόν έχει γίνει ιστορία, ο σύλλογος έκανε το ντεμπούτο του στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και μπορεί να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Οι «ναθαρίες» ξεκίνησαν με τα προκριματικά του Europa League, έχοντας καταφέρει να φτάσουν στους προημιτελικούς του τουρνουά, όπου έχασαν από την ισχυρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς αντικατοπτρίστηκε στα αποτελέσματα στη δέκατη θέση στην Πριμέρα, 7 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή έβδομη θέση. Ένα ισχυρό φινίρισμα θα μπορούσε να κάνει το πρωτάθλημα επιτυχημένο, αλλά δεν υπήρχε αρκετή δύναμη, τρεις ήττες σε τέσσερις συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο η Γρανάδα έχασε 1:2 από την Μπέτις, χάνοντας το αποφασιστικό γκολ στο 87ο λεπτό. Ο σύλλογος δεν έχει κίνητρα για τουρνουά, πέντε παίκτες θα χάσουν τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν εξαρτώνται όλα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στον τελευταίο γύρο οι «μαρέγκες» είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή, καθώς γνώριζαν ότι οι άμεσοι αντίπαλοι τους, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, έπαιξαν ισοπαλία 0:0. Το έργο δεν ήταν εύκολο, να επικρατήσουν της Σεβίλλη, οι παίκτες του Ζιντάν απέτυχαν να κερδίσουν τρεις βαθμούς – 2:2, αν και στη Μαδρίτη δεν ήταν ικανοποιημένοι με τον διαιτητή. Η Ρεάλ είναι η δεύτερη στην Πριμέρα, μπροστά από τον Μπάρτσα σε επιπλέον δείκτες, δύο βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρέπει να κερδίσουν τους αγώνες τους και να περιμένουν να αποτύχουν οι ανταγωνιστές. Έξι παίκτες δεν θα παίξουν για τις «μαρέγκες», οι απώλειες αφορούν την αμυντική γραμμή, Ράμος, Καρβαχάλ, Βάραν.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης κυριαρχεί σε αναμετρήσεις, έχοντας κερδίσει τους 11 τελευταίους αγώνες. Στον πρώτο γύρο οι «μαρέγκες» με σκορ 2:0, αν και ο αγώνας δεν ήταν εύκολος.

Πρόβλεψη

Η ακριβής πρόβλεψη για τον αγώνα Γρανάδα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι Μαδριλένιοι θεωρούνται μεγάλο φαβορί, οι παίκτες του Ζιντάν χρειάζονται πραγματικά τη νίκη. Οι «ναθαρίες» δεν χρειάζεται τίποτα, αλλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει μια ιδιαίτερη στάση. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *