The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουότφορντ εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Уотфорд-ШеффилдЮнайтед-01.08

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Βίκαρεϊτζ Ρόουντ

H Τσάμπιονσιπ έχει ήδη ξεκινήσει επίσημα, αλλά οι Γουότφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα παίξουν τον αγώνας τους του πρώτου γύρου μόνο τη Δευτέρα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας.

Οι «σφίγγες» θα προσπαθήσουν να μην αργήσουν στην Τσάμπιονσιπ

Η Γουότφορντ απέτυχε την περασμένη σεζόν, καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, εξαιτίας αυτού η ομάδα έφυγε από την ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι «σφίγγες» έχασαν προκαταβολικά τις πιθανότητες σωτηρίας τους, υστερώντας από τη σωτήρια 17η θέση έως και 15 βαθμούς. Πριν την έναρξη της σεζόν, ο σύλλογος έπαιξε πέντε συναντήσεις εναντίον αντιπάλων διαφορετικών επιπέδων, σημειώνοντας μόνο μία νίκη. Φυσικά, η Γουότφορντ θα προσπαθήσει να μην αργήσει στην Τσάμπιονσιπ και να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και προς το παρόν είναι άγνωστη η φόρμα των παικτών. Η ομάδα έχει μία απώλεια προσωπικού πριν από την επερχόμενη μάχη.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θέλει επίσης να ενταχθεί στην ελίτ

Οι Blades θα μπορούσαν να είχαν προβιβαστεί την περασμένη σεζόν, φτάνοντας στα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ όπου έχασαν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στη διαδικασία των πέναλτι στα ημιτελικά. Αυτό το καλοκαίρι, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπαιξε έξι φιλικά, οι αντίπαλοι ήταν χαμηλότερης κατηγορίας, ωστόσο, κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τα μισά παιχνίδια, σε άλλους αγώνες η ομάδα γνώρισε ήττες. Παρά το γεγονός ότι αυτός είναι μόνο ο πρώτος γύρος, πέντε παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν το 2019, όταν οι αντίπαλοι σημείωσαν δύο ισοπαλίες στην Πρέμιερ Λιγκ – 0:0 και 1:1.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις στην αρχή της σεζόν, αν και υπάρχει η υπόθεση ότι και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να μπουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα χαρτιά, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στη Γουότφορντ, αλλά η μάχη θα είναι σκληρή και απρόβλεπτη. Δεν περιμένουμε υψηλή απόδοση, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *